WAT? Dit drankje zorgt ervoor dat je kleinere borsten krijgt

Verslaafd aan koffie? Pas op, Zweedse onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat je door dit heerlijke drankje kans hebt op kleinere borsten.

Dit kwam allemaal aan het licht toen er een groot onderzoek werd gedaan naar de kans op borstkanker bij vrouwen met grote borsten. Oncologe Helena Jernström voerde dit onderzoek uit en vond een verband tussen koffie en borsten. Onderzoek wijst namelijk uit dat dames die drie koppen per dag drinken minder kans hebben op borstkanker, en waarom? Omdat je borsten blijkbaar iets kleiner worden.

Niet bij iedereen krimpen de borsten door koffie. De Zweedse studie deed het onderzoek met 270 vrouwen, waarvan de helft het gen in zich heeft dat ervoor zorgt dat je borsten iets krimpen door het drinken van koffie. Maar wees niet bang dat je borsten helemaal zullen verdwijnen na het drinken van teveel koffie, dit zal echt niet gebeuren.

Vroeg je je al die tijd al af hoe je toch aan je ietwat kleinere borsten kwam? Drink je veel koffie? Misschien heb jij het gen wel in je, maar wees blij de kans op borstkanker kleiner is. Daarnaast mag je ook blij zijn met je kleinere borsten, veel mannen vinden ze prachtig.

LEES OOK: Omarm je kleine borsten. Dit is waarom het fantastisch is om ze te hebben

Reageer op artikel:
WAT? Dit drankje zorgt ervoor dat je kleinere borsten krijgt
Sluiten