Door het dragen van deze panty slanken je benen af en wordt je cellulitis verminderd

Wij vrouwen houden van jurkjes. Jurken zijn vrouwelijk en we showen graag onze benen. Nu het winter is hebben we wel graag een panty aan. En nu al helemaal. Want er is een panty op de markt die je benen slanker maakt. Gewoon door 'm te dragen.

Té mooi maar toch waar

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het echt zo. Een panty waar je slankere benen van krijgt is een feit. De biokristallen die verwerkt zijn in het garen van de panty zorgen ervoor dat lichaamswarmte wordt omgezet in infrarood stralen die ervoor zorgen dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor voert je lichaam sneller afvalstoffen af en val je af. Als kers op de taart zorgt de panty er ook nog eens voor dat je cellulitis wordt verminderd indien je dit hebt.

Wetenschappelijk bewezen

Als je nog een beetje sceptisch bent dan halen we er gerust testuitslagen erbij. Er is onderzoek uitgevoerd door een medisch team op 50 vrouwen die gedurende 60 dagen de panty droegen. Ze toonden een gemiddelde vermindering van 10 centimeter op de buikstreek en op de heupen. Mits het product minimaal 8 uur per dag, 6 dagen per week en gedurende minstens 30 dagen gebruikt werd. Maar 30 dagen jurkjes dragen is écht geen straf, toch?!

LEES OOK: Yes! Met deze truc voorkom je ladders in je panty door haaltjes aan je nagels

Reageer op artikel:
Door het dragen van deze panty slanken je benen af en wordt je cellulitis verminderd
Sluiten