Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 15 mei 2017

Wat een oplossing! Dit product wil jij hebben als avocado-liefhebber

De avocado: van alle Instagram Influencers is dit stukje groene goud toch wel degene geweest die het snelste is gegroeid door de jaren heen. Helaas kan het pellen ervan zich tot een behoorlijke kliederzooi ontpoppen. Gelukkig niet meer met dit product, want hierdoor heb jij binnen no time de beste partjes.

Het zal je wellicht verbazen, of misschien heb je het zelf wel eens meegemaakt, maar het aantal verwondingen bij het snijden van een avocado is de laatste paar maanden snel opgelopen. Gelukkig is IJsland een voorloper en probeert deze verwondingen te voorkomen. Zij zijn namelijk begonnen met produceren van ingevroren avocado-partjes. Echt waar.

Avocado slice

Ja, deze partjes zijn te vinden in het vriesvak. Zo ben je ervan verzekerd dat jij, ten eerste, de beste avocado partjes hebt gekregen, zonder bruine stukken, en ten tweede: je hoeft er geen kliederboel van te maken. Oké, even ontdooien, maar dat is nog altijd minder werk.

De partjes worden ingevroren op als ze op hun best zijn en zo ben je verzekerd van verse stukjes avocado. Voor slechts 2.50 pond zijn ze te koop in de supermarkt.

Hopelijk komen deze stukjes snel naar Nederland. Scheelt weer een enorme zoektocht naar de beste avocado in de winkel.

Dit wil je ook lezen:The Avocado Show is eindelijk geopend: het eerste avocado café van Europa

Reageer op artikel:
Wat een oplossing! Dit product wil jij hebben als avocado-liefhebber
Sluiten