Wat een uitvinding! Er bestaat nu Viennetta ijs op een stokje

Houd je van ijs? Wij ook. En er is heel goed nieuws. Ken je Viennetta? Dat blok romige ijs dat haast smelt op je tong gecombineerd met knisperende chocolade. Daar zijn nu ijslollies van. En je wilt ze héél snel proberen.

Vroeger met verjaardagen en feestdagen was Viennetta een populair dessert. Het was een soort luxe toetje. En dat terwijl het eigenlijk geen drol kost.

Mocht je nog steeds helemaal gek zijn op dit ijs dan kun je gewoon bij de supermarkt een blok Viennetta inslaan. Enige nadeel dat je elke dag een stukje af moet snijden (pfoe) en het best veel ruimte in neemt. Zeker als je een studentenkoelkast moet delen.

Viennetta ijslollies

Maar niet getreurd. Want er zijn Viennetta ijslollies. Je leest het goed. Een plakje roomijs en chocolade op een stokje. Degene die dit bedacht heeft mag een medaille in ontvangst nemen. Het is namelijk super handig (én verrukkelijk).

Helaas zijn de ijsjes alleen nog maar verkrijgbaar in Australië en China. Wij hopen ze snel te kunnen verwelkomen. Tot die tijd kun je gewoon een plakje afsnijden en er een stokje in steken. Dat is net zo lekker.

View this post on Instagram

😍🍦🍨 #getinmybelly #eeeeeats #yummy #soyummy #desert #deserts #soyummy #foodgasm #foodgram #foodie #foodies #foodiegram #viennetta #vienettaicecream #miniviennetta #minivienna #icecream #foodpics #foodiesofinstagram #foodiesofig

A post shared by Laura Marie (@lauramarie93_x) on

View this post on Instagram

° Malá nostalgie °° #miniviennetta #viennetta #nostalgie #nanukac #nanukovydort #icecream #ovoce #fruits

A post shared by Deniska 🦆 (@dennysfoodbook) on

Vond je dit leuk om te lezen? Zie dan ook: Alles wat je nodig hebt deze zomer: DIY alcoholische ijsjes
popsicle-770x462

News.com.au

Reageer op artikel:
Wat een uitvinding! Er bestaat nu Viennetta ijs op een stokje
Sluiten