Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 maart 2017

Wat? Er komt een sport bh voor mannen op de markt

We hebben het vermoeden dat het een goede 1 april grap is, maar Hunkemöller zegt met een sport bh voor mannen te komen. Mannen die van hun overtollige kilo's willen afkomen, maar tijdens het sporten last hebben van de menboobs, zullen vanaf nu geen excuus meer hebben om op de bank te blijven zitten.

Wij vrouwen kennen allemaal het verschrikkelijke gevoel van bewegende borsten als je geen sport bh hebt aangedaan tijdens je workout. Maar niet alleen vrouwen, maar ook mannen met moobs kunnen hier last van hebben. En we geven ze dan ook geen ongelijk dat het fijner is om tijdens een intensieve workout een sport bh aan te hebben.

Doei moobs

Voor vrouwen heeft Hunkemöller sport bh’s in drie verschillende levels, gebaseerd op de intensiteit van de workout. Voor mannen wordt de sport bh geleverd in level drie, aangezien deze voor de hoogste intensiteit is. De bh zal voornamelijk dienen voor sporten als voetballen, hardlopen en zware (cross)trainingen.

Hunkemöller beweert dat de sport bh eind zomer van dit jaar online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar zal zijn. Of het een grap is, moeten we nog eventjes afwachten. Zo niet, dan heb je weer een leuk verjaardagscadeautje voor jouw vriend, broer, neefje, vader, of misschien de sportieve opa.

Lees hier de perfecte partner workout: Waarom samen sporten een ticket is naar een happily ever after

Reageer op artikel:
Wat? Er komt een sport bh voor mannen op de markt
Sluiten