Wat iedere vrouw in haar twenties moet weten over haar lichaamshaar

Lichaamshaar is geheel afhankelijk van de trend van het moment. In de tijd van onze moeders werd bijvoorbeeld een full bush ontzettend geadoreerd. Terwijl onze generatie het nu allemaal redelijk kaal houdt. Maar tegenwoordig zie je toch steeds meer lichaamsbeharing terugkeren in onze maatschappij. Een vreemd iets eigenlijk. Wat moeten we er nu mee aan? Als twintiger (en gevoelig type voor de laatste trends) moet je het volgende weten over je lichaamshaar.

Wenkbrauwen

Weet dat je wenkbrauwen helemaal jouw eigen zaak zijn. Weg van Cara’s wilde brows? Ga ervoor. Maar staat de trend je totaal niet aan? F*ck it. Het is jouw gezicht. Laat ze lekker waxen en tot in de perfectie knippen. Nobody blames you. Je bent verdorie twintig.

Beenhaar

Heb je geen zin om je benen te scheren? Dan doe je het dus lekker niet. Het perfecte excuus? Een vriendje hebben. Jammer voor hem als hij er niet gelukkig van wordt, hij scheert ze toch ook niet voor jou?

Schaamhaar

Probeer gewoon eens wat leuke figuurtjes uit. Wie weet kom je erachter dat je het in de vorm van een bliksemschicht wel helemaal fantastisch vindt. Of in de vorm van een pijl. Lekker cliché, maar hé. Je bent twintig.

Okselhaar

Verf het gewoon eens in een gekke kleur. Alleen al om te kunnen zeggen dat je een Miley hebt gepulled.

Armhaar

Laat je niet wijsmaken dat armhaar niet vrouwelijk is. Als jij je er aan stoort, wax je het. Bleek je het. Of je laat het gewoon lekker staan. Want who cares wat de anderen denken?

Overig lichaamshaar

Buiksnor? Behaarde tenen? Zolang jij je er niet aan stoort laat je het lekker staan. Of start een nieuwe trend. Waarom geen groene snor? Als Miley het kan.

Reageer op artikel:
Wat iedere vrouw in haar twenties moet weten over haar lichaamshaar
Sluiten