Er bestaat zoiets als een koelkast voor je skincare en dit is waarom jij dat ook wil hebben

Heb je jezelf inmiddels een serieuze huidverzorgingsroutine aangemeten omdat je graag de allermooiste huid van je leven wil hebben? Dan staat je badkamer waarschijnlijk vol met tubes en flesjes van prachtige producten. Maar wist je al dat het beter is om deze producten in een zogeheten skincare koelkast te bewaren?

Een handcrème op je nachtkastje, een crème in de badkamer en oh, er slingert ergens ook nog een serum rond. Hoog tijd om deze producten te verzamelen, want in een inimini skincare koelkast kun je dit namelijk het beste bewaren.

Wat is een skincare koelkast?

De hype begon dit jaar, waarna langzaam maar zeker steeds meer mensen een skincare koelkast in huis haalden. Deze koelkast is speciaal om jouw favoriete huidverzorgingsproducten koel te bewaren. Zie het als een koelkast waar je normaal blikjes drinken in zou zetten op je werk, maar dan voor je badkamer. En in plaats van frisdrank zet je er je crèmes en serums in.

Klinkt allemaal leuk en het ziet er onwijs gezellig uit, maar je wil vast weten wat precies de voordelen van zo’n skincare koelkast zijn. Komen ze:

  • De producten blijven langer houdbaar in de koelkast
  • De actieve stoffen in de producten gaan minder snel verloren
  • De koude vloeistoffen kalmeren je huid bij gebruik
  • De temperatuur is iets hoger dan een normale koelkast wat beter is voor cosmetica

Waar koop je het?

Krijg je geen goede resultaten als je zoekt op skincare koelkast? Maak je geen zorgen, want wij hebben er al een paar voor je geselecteerd. De volgende koelkastjes kunnen jouw huidverzorging prima koel houden:

cooluli skincare koelkast
Amazon

1. Cooluli €44,75

Deze te koele koelkast – snap je ‘m – is verkrijgbaar in het prachtig roze. Je moet het wel bij Amazon bestellen, maar hé, dan heb je ook wat.

nedis koelkast
Bol.com

2. Nedis €57,52

Dit rode exemplaar is niet speciaal voor huidverzorging gemaakt, maar je kunt het wel daarvoor gebruiken. Deze koelkast is gewoon via Bol.com te bestellen.

Meer lezen over huidverzorging?

NSMBL

Reageer op artikel:
Er bestaat zoiets als een koelkast voor je skincare en dit is waarom jij dat ook wil hebben
Sluiten