Wat je kunt verwachten wanneer je voor het eerst een pony hebt laten knippen

Na maandenlang afbeeldingen op internet te hebben opgezocht heb je de knoop eindelijk doorgehakt: je hebt een pony laten knippen. Of misschien had je geen zin in een kappersbezoek en heb je het zelf gedaan. Hoe dan ook, een pony is natuurlijk een grote verandering en daarom kun je de volgende dingen verwachten wanneer je er voor het eerst één hebt:

Niemand zal je herkennen

Serieus, gegarandeerd dat zelfs je beste vrienden straal langs je heen lopen. Er zullen zelfs een paar introducties opnieuw plaatsvinden. Maar voel je niet beledigd, je weet wie je echte vrienden zijn, toch?

Mensen zullen je pony aanraken

Wanneer mensen je voor het eerst weer zien, zullen ze hun grijpgrage vingertjes richting je voorhoofd bewegen. ‘Is hij echt?’, vragen ze dan vol bewondering. Ja natuurlijk is hij echt, en als ze hun vette handen niet snel weghalen, moet je serieus aan de slag met droogshampoo.

Ze zullen vragen waarom je een pony hebt

Wat ze eigenlijk bedoelen: ‘Is het net uit met je vriend?’ Als dat niet zo is, kun je net zo goed een awesome reden verzinnen. ‘Oh, ik probeer gewoon mijn litteken te verbergen na een gevecht met een eenhoorn.’

Je wordt vergeleken met celebrities die een pony hebben

Je hoort ineens dat je op Taylor Swift, Carly Rae Jepsen én Jessica Alba lijkt. En deze celebs lijken niet eens in de verste verte op elkaar.

Je kleding zal totaal anders staan

Die oude jas in je kledingkast gaat van status ‘afdankertje’ naar status ‘wacht, is dit vintage?’

Je wordt doodsbang voor regenbuien

En voor zweet op je voorhoofd.

Ochtenden zijn nooit meer hetzelfde

Investeer in een haarband (à la Blair Waldorf) en flink veel droogshampoo. En verdiep je in de kunst van het alleen wassen van je pony. Onthoud: de koningin van de rommelige pony, Brigitte Bardot, vond het niet erg als haar pony verre van perfect zat. Dus maak je geen zorgen en laat je vooral door haar inspireren.

Reageer op artikel:
Wat je kunt verwachten wanneer je voor het eerst een pony hebt laten knippen
Sluiten