Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Seks 26 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze 6 dingen doe je NOOIT met je beste vriendin, want daar zijn jullie beste vriendinnen voor

Er zijn veel dingen die je alleen met je beste vriendin doet, denk aan onderkin selfies sturen en praten in codetaal. Toch zijn er ook een aantal dingen die jullie nooit doen. Klinkt dit gek in de oren? Wij durven te wedden dat je de volgende dingen nog nooit met je beste vriendin hebt gedaan en dat is maar goed ook.

Je hebt veel meiden om je heen, maar slechts eentje (of enkelen) is je beste beste vriendin. En hoewel je misschien denkt dat je met deze lievelingspersoon alles doet, zijn er een paar dingen die jullie gelukkig achterwege laten.

Deze 6 dingen doen jij en je beste vriendin nooit

Geen haar op je hoofd die erover nadenkt om je dit bij je bestie te flikken.

1. Achter elkaars rug om praten

Jullie zijn veel te close hiervoor. Als je iets dwarszit, dan zeg je dit gewoon tegen haar. Zelfs de meest grote irritaties spreken jullie rustig uit. Als dat stiekeme geroddel is niets voor jullie, jullie zeggen dingen gewoon in elkaars gezicht en dat is maar goed ook.

2. Dingen doorvertellen

Jullie kletsen heel wat af en oh god, als er een paar wijntjes inzitten zijn jullie helemaal niet te stoppen. Maar dingen doorvertellen? Ho maar. Alle juice die jullie bespreken zal nooit verder gaan dan jullie twee, dat is precies waarom je haar alles toevertrouwt.

3. Kinderachtige ruzies maken

Deze meid gaat niet snel te ver, want ze kent je door en door. Ze weet precies waar jij je aan ergert en andersom, vandaar dat jullie bijna nooit mot hebben. En als jullie dan een keer een kleine feud hebben, dan is deze ook zo weer opgelost. Je houdt gewoon veel te veel van je bestie om boos op haar te zijn.

4. Elkaar naar beneden halen

Jullie zijn elkaars lievelings en gunnen elkaar de wereld. Het laatste wat je doet is elkaar naar beneden halen, jullie helpen elkaar juist te groeien. Je support haar altijd en zij jou ook. Iets met echte vriendschap.

5. Elkaar voor lief nemen

Ze is er altijd en je kan je geen leven voorstellen zonder haar, toch heb je vaak een momentje van waardering. Af en toe kijk je naar haar en besef jij je hoe gelukkig je bent met haar aan je zijde.

6. Elkaar een beetje vrije tijd gunnen

Een avondje Netflixen in je eentje zit er niet in, je beste komt je dan gegarandeerd vergezellen. Me-time is standaard met haar erbij, jullie zijn onafscheidelijk.

Lees ook: 12 rare en asociale dingen die je echt alleen met je beste vriendin doet

Reageer op artikel:
Deze 6 dingen doe je NOOIT met je beste vriendin, want daar zijn jullie beste vriendinnen voor
Sluiten