Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 26 mei 2016

Oh! Dit is wat je stiekem in bed wilt volgens je horoscoop

Want missionaris, ja. Dat kennen we nu allemaal wel. Onze verlangens gaan dieper en we dromen van bedsessies met een fijne vent op een heel speciale, sexy manier. Maar hoe? Je horoscoop vertelt je wat stiekem heel graag wilt in bed:

Ram – Vluggertjes

De Ram is vurig en wanneer ze iets wil, dan wil ze dat nu meteen. Zodra jij opgewonden wordt tijdens het diner met de familie van je lover, dan vluchten jullie even snel naar het toilet voor een vluggertje. Spanning en sensatie is waar je bloedje opgewonden van raakt.

Stier – Vies is niet vies

Nee, jij bent echt niet bang om vies te worden. Een beetje experimenteren met chocoladesaus of slagroom vind je geweldig en maakt je super opgewonden. En het smaakt lekker toch? Want ja, schoon likken mag.

Tweelingen – Alle hoeken

Jij wordt al snel verveeld en daarom heb je veel variatie nodig. Op fysiek en mentaal gebied. Daarom vind je het fijn als hij je alle hoeken van de kamer laat zien (of jij hem). Zodra dit gebeurt, heb jij de nacht van je leven.

Kreeft – Rollenspel

Geef maar toe, jij droomt er stiekem van om een rollenspel te spelen om in de stemming te komen. Je bent namelijk een geboren actrice en vindt niets fijner om je man helemaal in te palmen met je sexy zusterpakje.

Leeuw – Als het maar buiten is

Jij bent vurig en je wilt hitte. Buiten op het balkon in de brandende zon, op het strand of in de cabrio. Eigenlijk alle openbare plekken wil je een keer geprobeerd hebben. Komt het even goed uit dat het zulk mooi weer is.

Maagd – Fifty Shades

Oef, jij kon je helemaal vinden in Fifty Shades. Want een tikkeltje sm, daar kun je wel wat mee. Je bent super perfectionistisch, maar in bed vind je het helemaal niet erg om zijn lieve slaafje te zijn.

Weegschaal – Kontje

Jij houdt van afwisseling tussen de lakens. Maar er is eigenlijk maar een grote fantasie voor jou. Van achter. Stiekem is dat jou allergrootste turn on.

Schorpioen – Macht

Tijdens de seks spring je bovenop hem en zorg je ervoor dat hij geen kant op kan. Heerlijk vind je dat, zo’n machtspelletje. Je kunt je dominantie hier helemaal vrijlaten. Nog nooit geprobeerd? Probeer het, en je wil niet meer anders.

Boogschutter – Orgie

Jij bent avontuurlijk aangelegd en zo wil je ook avontuur tijdens seks. Nieuwe mensen ontmoeten is helemaal jouw ding, daarom droom jij stiekem van een hete orgie. Plezier maken met anderen is het allerleukst, vooral in de slaapkamer.

Steenbok – Hoe wilder hoe beter

Jij bent je bewust van je status en dat wil je laten zien in bed. Hoe wilder, hoe beter. Elkaar te grazen nemen is wat jouw stoutste fantasie is.

Waterman – Speeltjes

Watermannen hebben een fascinatie voor technologie. Nieuwe gadgets ontdekken vind je heel leuk en je bent best verslaafd aan die telefoon. Maar met nieuwe gadgets bedoelen we alle nieuwe gadgets. Zo ook seksspeeltjes, reuze interessant. Het gaat jou je steamy nachten bezorgen.

Vissen – Creatieve seks

Jij bent super creatief en daarom bedenk jij de gekste dingen voor in bed. Een beetje verf, wat chocolade. Je maakt er een heel kunstwerk van. Van creativiteit word je enorm opgewonden. De liefde bedrijven is tenslotte een vorm van kunst, toch?

LEES OOK: Dit zijn de kansen dat je dit jaar verliefd wordt volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Oh! Dit is wat je stiekem in bed wilt volgens je horoscoop
Sluiten