Een handig overzicht met mode items waar je in wil investeren tijdens Black Friday & Cyber Monday

We kunnen onze enthousiasme bijna niet meer voor ons houden, want het grote shopfestijn van het jaar staat bijna voor de deur. Op vrijdag 29 november gaat Black Friday van start en eerlijk is eerlijk, dit moet wel de beste Amerikaanse traditie zijn die is overgewaaid naar Nederland. Hoog tijd om orde op zaken te stellen. In welke mode items gaan we investeren dit jaar?

Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag ná Thanksgiving in Amerika. Nu is Thanksgiving zelf vooral een Amerikaanse dag, maar Black Friday (en Cyber Monday, de maandag erna) zijn in Nederland inmiddels immens populair. Je snapt ongetwijfeld waarom: je kunt kerstcadeaus inslaan (voor jezelf) met flinke korting. Met andere woorden, dit is dé tijd om die ene jas of juist die prachtige schoenen te shoppen.

De kortingen van Black Friday gelden in Nederland vaak online én in de winkel. Cyber Monday – op maandag 2 december – staat volleding in het teken van de online shoppings. Je kunt dus ongegeneerd vier dagen lang compleet losgaan en al je inkopen voor de decembermaand alvast doen.

Welke mode items kun je het beste kopen tijdens Black Friday en Cyber Monday?

Voordat deze heerlijke dagen aanbreken, is het handig om voor jezelf te bepalen wát je wil gaan kopen. Want geloof ons, de keuze (en kortingen) zijn reuze, waardoor je je enorm overweldigd voelt. De Beautify redactie heeft daarom alvast een lijstje voor je gemaakt met items die je voor jezelf kunt kopen. De volgende basics zijn namelijk top om te scoren met korting:

costes winterjas
Costes

Een goede winterjas

Hoe je de beste winterjas kunt kopen leerden we je in dit artikel al. Om een miskoop te voorkomen kun je aan de hand van die tips jouw perfecte jas zoeken. Grote kans dat er een flink prijskaartje aan zit, dus daarom komen Black Friday en Cyber Monday goed uit.

Wie weet scoor je dan wel een goede winterjas voor de een fractie van de prijs. Een winterjas is het investeren waard omdat je hier jaren mee vooruit kunt. Zoek je favoriet daarom alvast uit.

Jas €129,95

black friday cyber monday tips
H&M

Een feestoutfit

Ben je ook het type dat iedere kerst een nieuwe outfit wil dragen? Dan heb je de afgelopen jaren bij elkaar opgeteld vast al heel veel geld uitgegeven aan je fantastische looks. Niks mis mee, maar daarom is het juist goed om tijdens deze vier kortingsdagen alvast je feestoutfit uit te zoeken. Scheelt je toch weer de nodige euro’s.

Jurk €39,99

wolford black friday cyber monday deal
de Bijenkorf

De ideale panty

Een panty draag je makkelijk zes maanden per jaar, dus daarom is dit een goed item om in te investeren tijdens Black Friday en Cyber Monday. Zweer je bijvoorbeeld bij de panty’s van Wolford? Of een ander fijn merk dat je bij de luxe warenhuizen kunt kopen? Dan wil je zeker even checken of ze toevallig met korting verkrijgbaar zijn vanaf 29 november.

Panty €29,95

ugg black friday cyber monday
de Bijenkorf

Een paar handschoenen

Ja, je kunt ieder jaar een nieuw paar handschoenen kopen. Maar als je duurzamer te werk wil gaan, koop je dit jaar tijdens Black Friday één duurder, kwalitatief beter paar. Niet alleen krijg je dan lekker korting, maar weet je ook dat je er de komende jaren mee vooruit kunt.

Handschoenen €139,95

Levi's black friday
Levi’s

Een goedzittende jeans

Heb je de perfecte jeans voor jezelf gevonden, maar is dat net een merk dat nogal wat €€€ vraagt voor één paar? Scoor dan nog een paar tijdens de kortingsdagen van Black Friday en Cyber Monday. Als je eenmaal een goedzittend paar hebt gevonden, kun je ‘m maar beter in verschillende wassingen kopen.

Jeans €149,95

zara black friday
Zara

De perfecte laarzen

De hoge laars is één van de schoenentrends voor de winter, maar voor een goed paar leren laarzen ben je helaas wel een groot deel van je salaris kwijt. Maar niet getreurd, want als je al tijden een mooi paar op het oog hebt, kun je die met korting scoren tijdens Black Friday en Cyber Monday.

Laarzen €119

agent provocateur black friday
de Bijenkorf

Een mooi lingeriesetje

Wanneer was de laatste keer dat jij jezelf op een prachtige lingeriesetje hebt getrakteerd? 29 november is in ieder geval een goede datum om jezelf weer eens van iets moois te voorzien. Zelfs de fancy merken waar je normaal niet zo snel komt zijn nu ineens een stuk betaalbaarder.

Bh €220

Meer over Black Friday: