Wat mannen bakken van make-up tutorials: Aflevering 2 Smokey eyes

Wat is het heerlijk om tutorials te kijken van de allermooiste make-up looks. Het ziet er allemaal zo simpel uit, dat je zou denken dat zelfs mannen het zouden kunnen uitvoeren. Maar is het echt zo simpel?

Wij, de meisjes van Beautify, namen de proef op de som. We vroegen vier mannen om ons op te maken en ons zes verschillende looks te geven.

De vier mannen kregen een make-up tutorarial te zien en vervolgens mochten ze zelf aan de slag. Vorige week kon je al zien wat er gebeurt als de mannen ons gezicht shapen. Ja, dat gaf opmerkelijke resultaten.

In aflevering 2 mogen de mannen experimenteren met smokey eyes. En we kunnen vast verklappen dat het er inderdaad uitziet als een experiment. Zelfs de cameraman en de regie konden hun lachen niet inhouden tijdens het filmen.

Volgende week spelen de mannen voor kapper en proberen ze een vissengraat vlecht te maken bij ons, de Beautify meisjes. Proberen…

Abonneer je nu op het Youtube kanaal van Beautify om als eerste het resultaat te zien.

Met dank aan:

Faces: Lotte Nijborg & Luc Barkhof, Yasmine Esser & Floris Reuts, Joke-Jiers Botma & Ernst van Ruiten, Omani McDaniels & Randall Spann.
Productie & regie: Lotte Nijborg
Camera & montage: Boje Ploeg
Make-up: MAC Cosmetics & Make-up Studio
Locatie: Hotel Droog

Reageer op artikel:
Wat mannen bakken van make-up tutorials: Aflevering 2 Smokey eyes
Sluiten