Wat moeten we ons voorstellen bij de trend: rijke meisjes haar?

Je kunt het misschien niet geloven, maar 'rijk meisjes haar' is een ding. Een trend zelfs. En eigenlijk is het precies wat je denkt dat het is. Het is het haar waar alle verschrikkelijk rijke meisjes mee rondlopen. Want tja, als je toch al het geld van de wereld hebt hoeft je haar nooit een dag niet te zitten. Of wel? Wat is dé haartrend onder rijke meisjes?

Laten we eens groots denken. Wat zou jij met je haar doen als je verschrikkelijk rijk zou zijn? Zou je iedere dag naar een blow dry bar gaan? Kan. Of heb je je eigen styliste thuis zitten? Misschien. Maar één trend bleek de uitverkorene te zijn. Moeiteloos, golvend haar:

Tegenwoordig heten effortless waves nu dus rich girl hair. Heb je van jezelf stijl tot golvend haar? Dan is deze haarstijl niet al te moeilijk voor jou om te maken. Het enige wat je nodig hebt is een krultang, een goeie stylingscrème en een flexibele haarspray.

Zorg eerst dat je haren helemaal droog zijn. Het hoeft niet helemaal stijl te zijn of veel textuur te bevatten. Pak vervolgens relatief dikke plukken haar en wikkel ze losjes om je krultang. Laat ze relatief kort om de krultang zitten en schud ze vervolgens rustig los. Doe dit ook met de rest van je haar en krul ook eens een andere richting in om het niet te gepolijst te laten ogen.

Borstel ze vervolgens zachtjes uit of haal de waves los met je vingers. Breng vervolgens een haarspray aan die ervoor zorgt dat je waves de rest van de dag meegaan en geniet van je rijke meisjes haar. Geen zin in je haren krullen? Dan kun je dit kapsel ook prima ’s nachts zijn eigen werk laten doen.

Reageer op artikel:
Wat moeten we ons voorstellen bij de trend: rijke meisjes haar?
Sluiten