5 dingen die samenwonende vrouwen doen als hun lover de deur uit is

Samenwonen is heerlijk. Gek genoeg is het dan nog lekkerder als je een keer alleen thuis bent. Even heb je het rijk alleen en kan je dingen doen die je graag in je eentje doet.

Eindelijk kan je die foute film aanzetten waar je lover zo’n hekel heeft en eet je die pizza in bed (want: eten in bed is voor je partner echt een no-go).

Vrouwen die samenwonen en guilty pleasures

Elke vrouw heeft guilty pleasures. Of het nou pasta met te veel kaas eten, of schaamteloos teennagels knippen (op de bank!). Je doet dit liever niet bij je lover en dat is maar goed ook. Doe jij ook deze zes dingen als je lover de deur uit is?

1. Iets eten wat je partner niet lust

Je maakt hem of haar niet écht blij met die super gezonde quinoa salade. Des te meer reden om dit maaltje te maken als je alleen bent. Of juist een patatje bestellen met een frikandel speciaal.

2. In bed eten *oeps*

Je lief heeft hier nogal een hekel aan, want dan komen er kruimels in bed. Toch vind jij het genieten om met een knot op je hoofd een pizza in bed te eten. Hoezo vies?

3. Hetzelfde geldt voor die ene serie

Je vriend(in) wordt niet écht happy van The Handmaid’s Tale. Jij daarentegen vindt het maar wat fascinerend. Je kan hem of haar bijna wel de deur uit duwen zodat jij vijf afleveringen achter elkaar kunt gaan kijken.

4. Schaamteloos selfies maken

Eh ja, want dit doe je namelijk niet als iemand naast je staat? En de meest pikante stuur je naar je schatje natuurlijk.

5. Neuspeuteren, nagels knippen en meer

Moeten we dit nog uitleggen?

Lees ook: 8 tekenen dat jij en je lover zó klaar zijn voor the next step: samenwonen

Reageer op artikel:
5 dingen die samenwonende vrouwen doen als hun lover de deur uit is
Sluiten