Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 2 sep 2015

Wat vrouwen écht willen: 11 x wat we allemaal willen meemaken in de liefde

Liefde is heerlijk. Het sleept je mee in avonturen waarvan je nooit van tevoren had kunnen bedenken dat je ze zou meemaken. Maar er zijn een paar dingen die iedere vrouw wil vanuit het diepste van haar hart. Of je ze nou al kunt afstrepen, of er nog van droomt, deze 11 dingen zijn wat vrouwen écht willen meemaken en willen afstrepen van onze love bucketlist:

1. Een date waarbij alles van A tot Z voor je geregeld is en die absoluut betoverend is

Waarbij je opgehaald wordt, hij je meeneemt naar de perfecte plek, het verrassingsmenu kiest van de chef mét een bijpassend wijnarrangement, waarbij je uren zit te praten en het geen moment stil valt, de avond voorbij vliegt, hij je netjes thuisbrengt, en eventueel nog mee naar binnen gaat voor het laatste kopje ‘thee’.

2. Dat een man zich uitslooft als chefkok en je verrast met een overheerlijk zelfgekookt diner

Je mee uit eten nemen is makkelijk, even een maaltje maken ook. Maar ons vrouwenhart smelt bij als hij zich helemaal uitslooft, en zijn best doet om een perfect diner op tafel neer te zetten, het liefst onder het genot van kaarslicht en een fijne wijn.

3. Een man die je helemaal verslindt en de seksgodin in je losmaakt

Een man die je rondslingert door de kamer, sterk genoeg is om je tegen de muur aan te zetten, en waarbij al je remmen losgaan. Dat moét je gewoon een keer meegemaakt hebben.

4. Out of the blue meegenomen worden op een weekend weg of een goddelijke vakantie

Opeens haalt hij je op, mét een extra tas en hij ontvoert je naar het vliegveld. Bestemming onbekend. En hoogst waarschijnlijk is hij spullen vergeten die hartstikke belangrijk zijn voor jou, maar dat doet er niet toe. De moeite die hij neemt om je te ontvoeren is al genoeg.

5. Een Don Juan uit een exotisch land waarmee je hete zomeravonden kunt beleven

Een vakantieliefde, of dat nou is als je jong bent of oud, iedereen wil toch op zijn lijstje een buitenlandse adonis kunnen afstrepen?! En nee, wilde avonturen in het zand zijn niet altijd gemakkelijk, maar het idee dat je ver weg verschrikkelijk veel vlinders krijgt van een man uit een andere cultuur, daar moét je wel bij wegzwijmelen.

6. Een romantisch aanzoek krijgen (lees: niet tijdens afwas, bank of in de auto)

Dit geldt dan misschien alleen voor de vrouwen die willen trouwen, maar áls je wordt gevraagd, dan wel goed a.u.b. We gaan er vanuit dat je maar één keer een aanzoek krijgt. Dus hopelijk maakt hij het speciaal.

7. Een Mr. Grey, ook al is het maar voor 24 uur

Een alles opeisende man, die doordringt tot het diepste van je hart, f*cked met je hoofd, je naar ongekende hoogtes brengt, en die je meesleept in zijn avontuur. Oh baby.

8. Gruwelijk verliefd worden

En dan bedoelen we écht verliefd. De verliefdheid waarvan je niet kunt eten, waardoor je aan niets anders meer kunt denken, alleen maar met hem wil zijn, en uren zwijmelend naar zijn foto kunt kijken. Het vreet energie, maar het gevoel is onbeschrijfelijk.

9. Een man met magische handen

Magische handen zijn alles. Niet alleen perfect voor massages, maar ook voor klusjes in huis en niet te vergeten, tussen de lakens.

10. Een veel te knappe man aan de haak slaan

Gewoon om met hem te pronken. Bij je vriendinnen, collega’s en op alle openbare plekken die je maar kunt bedenken. En waarschijnlijk ben je hartstikke bang om hem kwijt te raken, en ben je vaker jaloers dan je lief is. Maar zijn gezicht en lichaam maken alles goed.

11. Een prins op het witte paard die jou behandelt als zijn koningin

Je bent er waarschijnlijk heel snel weer klaar mee, want dat is allemaal veel te zoetsappig, maar je wil het minimaal één keer hebben meegemaakt om als heuse koningin behandeld te worden. Dat hij bijna aan je voeten ligt, je adoreert en zijn hele wereld om jou draait.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: 11 x wat we allemaal willen meemaken in de liefde
Sluiten