Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 18 september 2015

Wat vrouwen écht willen: 19 x momenten waarop we ons niet beter kunnen voelen

Wij vrouwen kunnen nog wel eens door een emotionele rollercoaster gaan. Soms voelen we ons ge-wel-dig en het andere moment willen we niets liever dan wegduiken in ons bedje. De onderstaande negentien momenten zijn momenten waarop we ons niet beter kunnen voelen. Heel klein, maar met een groot gevoel:

1. Water drinken als je dorst hebt

Een uitgedroogde mond alsof je in een woestijn staat, en dan het eerste slokje water. Hemels. Wakker worden met een dood vogeltje, thuiskomen na een avondje drinken. Je weet hoe dat voelt. Water kan je grote held zijn.

2. Een orgasme

Weinig verklaring nodig.

3. BH uitdoen

Heerlijk, na een lange dag even je borsten los schudden.

4. Skinny jeans uitdoen

De hele dag zit je al gevangen in een strakke broek. Fietsen en zitten zijn de lastigste activiteiten. Maar aan het einde van de dag kun je ‘m eindelijk van je lichaam aftrekken. En dan is het tijd voor ultieme ontspanning.

5. Een haaltje van je nagels af halen

Het is zo verschrikkelijk irritant als je je nagel inscheurt. En nog irritanter als je geen vijl of nagelknippertje in de buurt hebt. Maar het moment waarop dat haaltje weg is, kun je eindelijk weer opgelucht ademhalen.

6. Onder de douche gaan

Die warme stralen over je lichaam heen zijn zo ongelooflijk lekker. Helemaal als je nat bent geregend en het koud hebt. Nee, van douchen krijgen we nooit genoeg.

7. In een heerlijk schoon bedje ploffen na een lange dag

De geur van wasmiddel (en eventueel wasverzachter), knisperende lakens, een heerlijk zachte plek om in te ploffen. Zucht.

8. Jezelf in een warm bad laten zakken

Helemaal vol zeepbellen, de geur, eventueel nog kaarsen erbij. Het moment dat je in dat warme water stapt, daar kan niks tegenop. Rust en ontspanning ten top.

9. Lekker een potje huilen

Soms lijken die tranen dwars te zitten. Zomaar, zonder reden. En dan kun je prima een potje gaan zitten janken bij The Notebook, Bambi of een documentaire.

10. Gemasseerd worden

De ontspanning die door je hele lichaam trekt, er zijn weinig momenten waarop je je zo tevreden voelt, toch?!

11. Na het sporten

Door het sporten komen er endorfines vrij die je een intens gelukkig gevoel geven.

12. Als we de make-up van ons gezicht af hebben gehaald

Ondanks dat het hartstikke mooi staat, we het soms leuk vinden om het op ons gezicht te doen, is het moment waarop je je gezicht ook helemaal schoon hebt, ook hartstikke lekker.

13. In je ogen wrijven bij jeuk

Het liefst heel hard. Jaaaaaa.

14. Lippenbalsem opdoen

Als je droge velletjes hebt en lippen die aanvoelen alsof je een week lang in de zon hebt gelegen, dan is het zo lekker om een dikke laag vet erop te smeren.

15. Krabben bij jeuk

Bijna zo goed als een orgasme.

16. Je string tussen je billen vandaan trekken

De hele tijd voelt dat ding al vreselijk aan, het zit scheef, of iets te hoog. Het moment dat je ‘m eindelijk weer recht kan trekken is top.

17. Hakken uitdoen na een lange dag

Freedom.

18. Bovenste knoopje van je broek losdoen na een maaltijd

Even uitbuiken.

19. Iets tussen je tanden vandaan halen dat vast zit

Helemaal als je een spalkje hebt kan dit het verschrikkelijkste gevoel van de wereld zijn. Maar het moment waarop dat stukje eten ontsnapt aan je tanden. Briljant.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: 19 x momenten waarop we ons niet beter kunnen voelen
Sluiten