Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 29 apr 2015

Wat vrouwen écht willen: 6 x supermannen waar we allemaal naar verlangen

Iedere week schrijven we over iets wat vrouwen écht willen. En deze week gaat het over niets anders dan supermannen. En dan bedoelen we niet de iconische held die we allemaal kennen vanuit de film maar supermannen uit het échte leven. Want ze bestaan. En wij verlangen ernaar.

Al vanaf kinds af aan zijn wij vrouwen geïntrigeerd door Prinsen op het witte paard of een held die ons komt redden. Een man die ons oppakt met zijn stevige armen en ons nooit meer loslaat. Een man waarbij we ons veilig voelen. Ja, onze deur staat daarom altijd open voor één van de volgende supermannen:

1. Super Sociale Man

Hoe fijn is het als jij je manlief overal mee naar toe kan nemen? Een man die uit zichzelf een praatje maakt met je vriendinnen, oprecht geïnteresseerd is in je familie, zijn mannenavond opoffert om met jou mee naar een zakelijk diner te gaan en daar met iedereen een praatje maakt. Een man die je niet hoeft te vermaken als jullie ergens heengaan, maar die lekker zijn eigen gang gaat.

2. Super Sexuele Man

Af en toe zit je in een fase in je leven dat zijn karakter ondergeschikt is aan zijn lijf en vooral wat hij met dat lijf kan. We hebben soms gewoon behoefte aan een man die ons door de kamer slingert, die weet hoe hij moet bewegen en precies weet wat jij lekker vindt. De seksuele superman is de man die alles kan in bed. De man die jou voor altijd verpest because he’s that good. En die man willen we allemaal. Toch?!

3. Super Sterke Man

Ja wij meisjes moeten ook wel eens beschermd worden. Twee sterke armen waarvan je weet dat ze je altijd maar dan ook echt altijd zullen redden. De sterke superman kan dat, met gemak. Hij is er altijd als je hem nodig hebt en zijn kracht kun je altijd inzetten. Bij hem hoef je nooit over je schouder te kijken maar kun je overal genieten. Hij houdt je wel in de gaten.

4. Super Succesvolle Man

Wat staat er in jouw eisenlijstje? Het is fijn als je een succesvolle man aan je zijde hebt. Dat betekent dat hij doorzettingsvermogen heeft, initiatiefnemend is en als hij ergens voor gaat, hij dat ook goed doet. Dat zijn fijne eigenschappen. De succesvolle superman heeft deze eigenschappen in zich wat betekent dat hij dit ook doet als hij een relatie heeft met jou. Hij zal jullie nooit zomaar opgeven, hij zal er altijd 101% voor gaan en niet opgeven als het even tegenzit.

5. Super Charmante Man

Een charmante superman staat ook hoog in ons lijstje. Ja, het is een risico. Als hij van jou is en hij is charmant zullen heel wat vrouwen naar hem kijken. Maar een charmante man heeft manieren. En hij weet dat hij voor jou gaat. Dus geniet nu je rustig kan ademhalen van het feit dat iedereen naar jullie kijkt als het super stel van de eeuw. Het is fijn om complimentjes te krijgen over je man. En net zoals bij de sociale superman kun je de charmante man ook heel goed meenemen. Hij windt iedereen om zijn vingers en dat kan nog wel eens heel heel heel goed van pas komen.

6. Super Lieve Man

Lief is echt heel belangrijk. Vind je het afgezaagd klinken? Stel je voor dat hij niet lief voor je is, dan zou je pas klagen. De lieve superman zorgt altijd voor de juiste dosis liefheid. Hij weet precies hoe lief hij kan zijn zonder als een slijmbal over te komen en hij weet ook hoe hij ervoor kan zorgen jou zo geliefd mogelijk te laten voelen. Ahhh is het niet heerlijk?

7. De Super Alles man

Als jij een man hebt gevonden die van alle zes de bovenstaande types iets heeft, dan heb je de sublieme superman gevonden. En deze man mag je aan de ketting leggen want jij verdient hem. Meer dan wie dan ook. Deze superman komt uit een film gelopen, zó goed is hij. Maar knijp nog maar een keer in je arm, of in je been. Hij bestaat écht. En voor alle vrouwen die hem nog niet hebben gevonden, hij is er. Ook voor jou. En op een dag komt hij je redden en hebben jullie samen een happily ever after. The End.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: 6 x supermannen waar we allemaal naar verlangen
Sluiten