Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 22 dec 2015

Wat vrouwen écht willen: 8 x wat álle single vrouwen dolgraag willen tijdens de kerstdagen

Kerstmis wordt gezien als het feest wat je met je geliefde deelt en viert. Maar er zijn genoeg knappe vrouwen die zonder een liefje aan het kerstdiner zitten. Ook single? Dan heb jij vast en zeker ook deze kerstwensen:

1. Ongegeneerd jezelf volproppen met eten

Want er is geen man in de buurt die zal zeggen dat je op je lijn moet letten. Het zal je een zorg zijn dat je na kerst tonnetje rond bent. Je hoeft in ieder geval níets te laten staan. Dus direct na kerst pak je een oliebolletje doordrenkt in vet. Héérlijk.

2. Een kersttafel vol met knappe mannen

Maar dan wel de aller-aller-aller knapste mannen. Gewoon om naar te kijken en aandacht van te krijgen. Daarna bonjour je ze wel weer snel de deur uit natuurlijk.

3. Niets liever dan een puppy als kerstcadeau

Een Pommeriaan, Labradoodle, Labrador, Teckel of nou ja, élke puppy maakt je gelukkiger dan welke man die ook op aarde rondloopt. Je hoopt zo erg dat je er in één van die cadeaus jouw hartendief zit: een puppy.

4. En matching outfits voor jou en je puppy

Eh, je weet dat je nog niet eens een puppy hebt gekregen maar je weet al precies wat jullie matching kerstoutfit wordt. Én de perfecte setting voor een foto voor op Instagram heb je ook al uitgedacht.

5. Meer films zoals ‘The Grinch’

Want wat is dat groene monster toch een heerlijke kersthater met een feel good einde. Je geniet zo erg van deze film dat je niets liever wil dan méér van dit soort films. Please.

6. Een playlist vól onromantische nummers

Die zeurende liefdesnummers komen namelijk écht je neus uit. Om het nog maar niet te hebben over de foute clips die erbij horen.

7. De kerstboom met je bestie optuigen

Want je weet 100 procent zeker dat geen enkele man je zo goed kan helpen met het optuigen van een kerstboom als zij dat doet. Je weet namelijk zéker dat ze precies weet wat je wilt en ze heeft stijl.

8. Kerstkaarten ontvangen van stille aanbidders

En dan bij jezelf denken in je meest hysterische kersttrui: ‘I’m way too fabulous for you boy.’

LEES OOK:Decemberclichés waar we stiekem allemaal van genieten

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: 8 x wat álle single vrouwen dolgraag willen tijdens de kerstdagen
Sluiten