Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 9 sep 2015

Wat vrouwen écht willen: 9 simpele dingen die wij oh zo graag van hem willen

Eigenlijk hoeft liefde helemaal niet zo moeilijk te zijn. Waar er altijd wordt gezegd dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars, zijn er een paar simpele dingen waar iedere vrouw naar verlangt. En die dingen schreven we voor jou op.

Liefde is zoveel meer dan een woord. Liefde is meer dan alleen maar zeggen dat je gek op iemand bent. Liefde gaat verder dan hallo en doei zeggen. En ondanks dat er geen echte formule is hoe liefde werkt, zijn er wel een paar essentiële dingen waar iedere vrouw naar verlangt. Iedere man kan ze begrijpen, en de man die ze ook kan uitvoeren, die krijgt onze liefde terug, altijd.

1. Zijn tijd

De tijd waarin hij rekening wil houden met ons. Waarin hij tijd voor ons vrijmaakt om echt bij ons te zijn. We verlangen niet van hem dat hij ieder moment van de dag tijd heeft, maar het is wel ongelooflijk fijn om af en toe een paar momenten samen te hebben. De wil om rekening te houden met elkaars agenda en moeite te doen om een gaatje te vinden in het drukke leven wat jullie allebei hebben.

2. Zijn respect

We willen zijn gelijke zijn, de vrouw die naast hem staat en niet de vrouw die er maar een beetje bij hangt als een wormvormig aanhangsel. We willen dat hij ons respecteert, en ons met datzelfde respect behandelt. Hij hoeft het niet altijd met ons eens te zijn, of alles hetzelfde te doen, als hij in zijn acties maar rekening houdt met ons. En geen dingen doet die niet door de beugel kunnen.

3. Zijn onvoorwaardelijke liefde

Ondanks dat dit punt eigenlijk geen uitleg nodig heeft, zijn wij vrouwen op zoek naar een man die ons lief heeft met alles wat hij heeft. Een man die zijn hart aan ons verpacht, die hardop durft te vertellen dat zijn gevoelens iedere dag sterker worden, en die zich daar ook naar gedraagt. We willen het voelen, horen en ervaren.

4. Zijn passie

Hey, het is belangrijk dat hij passie heeft, toch? Niet alleen voor zijn werk, vrienden/familie en sport, maar ook voor jou. Passie om je te verleiden, passie tussen de lakens en stiekem ook passie om een geweldige maaltijd voor je te koken. Liefde gaat door de maag. Ook bij jou. Wij vrouwen houden van mannen met passie.

5. Zijn zorgzaamheid

Zorg voor ons. We vinden het fijn als hij er voor ons is. Als hij af en toe een kopje thee zet, een keer een ontbijtje op bed regelt, of wanneer we ziek zijn hij voor ons wil zorgen. Maar ook als we ’s avonds alleen naar huis moeten hij met ons mee wil fietsen omdat hij bang is dat we anders niet veilig thuis komen, of wanneer dat niet kan dan in ieder geval een berichtje stuurt ter check.

6. Zijn eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst en staat vooraan. Als je een goede relatie wil opbouwen is het belangrijk om open en eerlijkheid naar elkaar te zijn. Dat is dan ook wat je graag van hem wilt. Iedereen vertelt wel eens een mini leugentje om bestwil. Maar voor de rest is eerlijkheid de basis waarop jullie verder kunnen bouwen.

7. Zijn seks

Let’s get it on baby.

8. Zijn aandacht

We willen heel graag dat hij ons echt aankijkt, ons echt ziet, en ons aandacht geeft. Niet 24/7. En niet als we het vragen. Gewoon uit hemzelf omdat hij je die aandacht graag wil geven. Iedere vrouw heeft het nodig (en iedere man natuurlijk ook). Een berichtje uit het niets of een flinke knuffelsessie thuis zijn voorbeelden van dingen die wij vrouwen heel fijn vinden.

9. Zijn grapjes

Het is ontzettend belangrijk dat we kunnen huilen van de lach met hem. Maak ons aan het lachen en we zijn als was in je handen. Want humor is de sleutel tot een onwijs leuke tijd samen. Als het samen leuker is dan alleen, dan weet je dat je écht goed zit bij hem.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: 9 simpele dingen die wij oh zo graag van hem willen
Sluiten