Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 27 mrt 2016

Wat vrouwen écht willen: Dit is hoe dan ook de man die iedere vrouw wil

Laten we eerlijk wezen. We willen allemaal een man die een complete gentleman is. Het liefst loopt hij rond in pak met een klein stoppelbaardje en nonchalant perfect zittend haar. Een beetje mysterieus en super charmant. Maar in bed wil je wat anders. In bed wil je iemand die je genadeloos alle hoeken van de kamer laat zien.

De gentleman

Het is heerlijk om verwend te worden door een gentleman. Iemand die fijn de deuren voor je openhoudt en de rekening betaald. Iemand die je cadeautjes geeft en gitaar voor je speelt. Iemand die lief is tegen je broertjes en zusjes en kan lachen met je ouders.

Iemand die jou ‘s ochtends verwent met ontbijt op bed en bloemetjes voor je koopt, gewoon omdat het dinsdag is. Iemand die voor je heeft gekookt als je ‘s avonds thuiskomt na werk. Iemand die je een massage geeft, omdat je er moe uitziet en intussen zegt dat je prachtig bent. Iemand die al je vriendinnen weet in te pakken met zijn geweldige gevoel voor humor en wijn in huis haalt voor meidenavond.

Je zal wel denken: deze man bestaat niet. Het zou inderdaad heel goed kunnen dat deze man niet bestaat. Maar hij hoeft gelukkig maar over een paar van deze kwaliteiten te beschikken om in de categorie ‘gentleman’ te vallen.

Het beest

In bed wil je ook iemand die lief voor je is. Maar wat je nog veel liever wil, is een beest die het beest bij je naar boven haalt. In bed wil je iemand die mannelijk en beestachtig is. In bed wil je iemand die jou kan laten grommen als een tijger en spinnen als een poes. In bed wil je iemand die je vastgrijpt, vol overgave optilt en tegen de muur duwt. In bed wil je iemand die wild is, maar teder tegelijk. In bed wil je iemand die de kleren van je lijf scheurt en elk deeltje van je lijf met zijn mond ontdekt.

Een gentleman die gentle in bed is, is niet bevredigend voor je lijf. En een beest die niet aardig voor je is, is niet bevredigend voor je geest. De perfecte man is daarom een combinatie van de twee. Heb je nou toevallig zo’n man? Houd hem vast en laat hem nóóit meer gaan. Ze zijn zeldzaam.. en geweldig.

LEES OOK: Dit is de enige échte reden waarom je een onbereikbare man zo aantrekkelijk vindt

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: Dit is hoe dan ook de man die iedere vrouw wil
Sluiten