Wat vrouwen écht willen: Een man die ons regelmatig verrast met deze kleine lieve dingen

Waar worden wij vrouwen nou blij van? Ondanks dat je misschien geneigd bent om te zeggen dat het een Chanel tas is, zijn het eigenlijk de kleine dingetjes die echt tellen.

Het zijn de kleine geluksmomentjes waardoor we onze lover zo ontzettend waarderen. Hij kan alle winkels voor je leegkopen, maar het betekent zo weinig. En natuurlijk houden we allemaal van mooie cadeaus. Helemaal onder de kerstboom.

Maar liefde gaat er niet om hoevaak je een pinpas door een automaat kan halen, of hoe vaak je je creditcard over de toonbank kan gooien. Liefde gaat erom dat twee mensen elkaar blij willen maken, elkaar waarderen en dat ook willen laten zien aan elkaar. Twee mensen die er alles aan doen om de ander te laten glimlachen, een fijn gevoel te geven en te laten zien hoeveel je om die persoon geeft.

En daarom zijn het juist de kleine dingetjes die wij vrouwen zo ontzettend waarderen. Want juist deze dingetjes herinneren jou eraan hoeveel hij van je houdt en hoe gelukkig hij is dat jij bij hem hoort.

1. Als hij je midden in de dag een berichtje stuurt dat hij gek op je is

Je bent hard aan het werk, en opeens zie je het scherm van je telefoon oplichten. Je hebt een berichtje van je lover waarin hij zegt dat hij nog steeds knettergek op je is. Aaahh..

2. Als hij ‘s ochtends een kopje koffie of thee voor je zet (en eventueel een bammetje smeert)

Jij hebt ‘s ochtends altijd haast. Je bed ligt iedere ochtend net iets te lekker waardoor je vaak al laat bent, en dan hebben we het nog niet over de kledingkeuzes die je moét maken plus je haar en make-up die ook aandacht vragen. Tijd om te ontbijten is er niet. Als vriendlief dan een kopje koffie of thee komt brengen óf even snel een broodje of bakje yoghurt voor je heeft klaargemaakt, dan smelt je hart meteen, toch?!

3. Als hij al staat te koken nadat jij een lange dag hebt gehad

Je komt de deur binnen, moe en uitgeput van de dag en je ziet ‘m daar in de keuken staan te ploeteren. Hoe lief? Je kunt met een gerust hart aan tafel gaan zitten en een heerlijk bordje eten naar binnen schuiven zónder dat je er iets voor hoeft te doen. Als hij geen keukenprins is, maar het alsnog probeert of als hij ergens wat lekkers heeft gehaald, wordt dat ook enorm gewaardeerd.

4. Als hij je altijd een kus komt geven voordat hij weggaat

En natuurlijk ook als hij weer thuis komt. Het is zo ontzettend makkelijk om de deur uit te vliegen, altijd maar haast te hebben. Maar het moment dat hij omdraait en jou nog een kus komt brengen voor hij weggaat, dat is een moment dat iedere vrouw koestert. Neem dat nooit voor lief maar waardeer iedere kus.

5. Als hij je ergens komt ophalen

Daar staat ie dan, de ridder op zijn ijzeren paard: de fiets. Hij staat je op te wachten om je fijn mee naar huis te nemen. Samen fietsen is namelijk veel leuker dan alleen. En hij wil je liever niet zo laat alleen over straat laten gaan. Of als het heel hard regent en hij komt je even ophalen met de auto. Fijn fijn fijn.

6. Wanneer hij besluit je een uitgebreide massage geeft

Geef toe, massages zijn altijd best een heftige klus. Dat is niet iets wat je iedere avond uitgebreid doet. Maar als hij de kaarsjes aansteekt, een lekker muziekje op zet, en vervolgens ook nog eens jou van top tot teen masseert, dan kan het niet anders dan dat je daar een enorm blij gevoel van krijgt en je jezelf maar weer eens dolgelukkig met hem prijst.

7. Als hij je spontaan een miljoen kusjes en knuffels komt geven

Je zit heel rustig op de bank een beetje naar de televisie te staren als hij opeens op je springt en je uit het niets miljoenen kusjes en knuffels komt geven. Gewoon omdat ‘ie je leuk vindt en omdat je er zo schattig uit zag op de bank.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: Een man die ons regelmatig verrast met deze kleine lieve dingen
Sluiten