Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 23 jun 2015

Wat vrouwen écht willen: Wat we echt willen in een relatie deel 2

Een tijdje geleden schreven we vier dingen op die vrouwen écht willen in een relatie. Zoals dat we ons gewild willen voelen en dat we ons speciaal willen voelen. Maar heel eerlijk? Bij deze vier dingen blijft het niet. Speciaal voor iedere vrouw, deel twee.

1. We willen je one and only zijn

Een man die alleen jou ziet. Een man die niet wordt afgeleid door alle billen en borsten op straat. Een man die niet naar iemand anders verlangt maar naar jou. Het klinkt zo normaal. Immers als je in een relatie gaat, dan kies je voor elkaar. Dan ben je ‘exclusief’. Maar helaas wordt er niet altijd goed omgegaan met die ‘afspraak’.

Als jij nu met iemand in een relatie zit die jou het gevoel geeft dat jij het mooiste meisje op aarde bent, het beste wat hem ooit is overkomen,
en alles wat hij ooit nog wil, dan weet je dat je zo ontzettend goed gekozen hebt. Dat je gevallen bent voor een man die jou aan kan kijken en kan zeggen met heel zijn hart dat jij zijn meisje bent. En niet één van alle andere vrouwen die er rondlopen op deze aardbol.

2. We willen dat jij onze betere helft bent

Wij vrouwen hebben nog wel eens de neiging iemand te willen veranderen. We hebben allemaal wel eens gedacht dat hij dit keer wel écht zou veranderen. Speciaal voor jou. Vaak kom je dan bedrogen uit. Verandering is namelijk niet waar je naar moet streven. Je valt op een persoon zoals hij of zij is. En daar ga je voor.

Maar zonder elkaar te veranderen kun je wel het beste in elkaar naar boven halen. Als hij jou laat ontspannen, of je iedere dag laat glimlachen, je aanmoedigt en zijn gevoel voor trots overdraagt dan kun je gerust zeggen dat hij jouw betere helft is. Het is heerlijk als hij je motiveert en het beste in jou naar boven haalt. Waar je misschien voorheen onrustig was, ben je nu met hem rustig en heb je een gebalanceerd leven. Waar je voorheen vooral deed waar je zelf zin in had, kun je nu rekening houden met iedereen om je hem en helemaal met hem. Hoe fijn is het om zo’n aantrekkelijk engeltje op je schouder te hebben zitten?! (Oké, jij op zijn schoot).

3. We willen verrast en verwend worden

Ondanks dat sommige meisjes helemaal niet van grote verrassingen houden, vinden we het allemaal heeeeerlijk om verwend te worden en helemaal als het als verrassing komt. En dat zit ‘m vooral in de kleine dingetjes zoals eerder thuiskomen en een gigantische knuffelsessie houden, tot een briefje in je jaszak, tot aan een roosje die op de tafel staat. Of wat denk je van een ontbijtje op bed? Of dat hij opeens al staat te koken als jij thuiskomt na een lange dag werken?! Zucht, zwijmel.

En ondanks dat deze kleine dingetjes al helemaal genoeg zijn, hebben we nog een kleine tip: Wij meisjes vinden het helemaal geweldig als we een vliegticket naar New York krijgen, een weekendje weg samen in een Big City. Want halloooo, daar moét een meisje ooit geweest zijn toch?!

4. We willen iedere dag opnieuw veroverd worden

Ja je hebt ons hartje veroverd. Anders waren we nu niet bij je. Maar een hart klopt verder, ons pad gaat verder, en ons blikveld ook. Het is belangrijk dat nooit vergeet dat als je de buit binnen hebt gehaald, het daarbij ophoudt. Een relatie is hard werken. En een belangrijk punt is dat hij ons steeds weer wil veroveren.

Er is letterlijk niks aantrekkelijker dan een man die vecht voor jou, die voor jou door het vuur gaat, die iedere dag zichzelf weer wil bewijzen dat hij de man is voor jou. Dat je op de juiste persoon verliefd bent geworden. En dat hij voor jou gaat. En dat iedere dag weer.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: Wat we echt willen in een relatie deel 2
Sluiten