Vragen wat wij vrouwen willen eten? Een lastigere vraag had je niet kunnen kiezen

Waarom je een meisje eigenlijk nooit moet vragen wat ze wil eten? Omdat het zo'n beetje de meest lastige vraag is die je haar kunt stellen. Je zou als man misschien kunnen denken: go, laat ik de mening van vrouwlief eens in acht nemen. Maar neem het nu maar gewoon van ons aan, je kunt het ons beter niet vragen. En wel hierom:

Wij vrouwen:

Zijn stiekem af en toe te bang door te laten schemeren dat we eigenlijk een super vreemd eetpatroon hebben

Eigenlijk willen we namelijk bijna iedere dag sushi eten, maar dat komt een beetje gek over na vier weken achter elkaar rauwe vis opperen.

Willen niet te moeilijk overkomen

Ja, we kennen de vooroordelen heus wel. We weten dat meisjes worden gezien als de stoorfactor in de supermarkt. En je kunt de klok er dus gelijk op zetten dat we bij die vraag een beetje in paniek schieten. ‘SH*T.. Nu moet ik het soepele vriendinnetje spelen.. Maar waarom kan ik niks bedenken?!’. The pressure guys, the pressure is high.

Willen indruk op je maken

Dus kunnen we roepen: hamburgers! Maar wat nu als je niet van meisjes houdt die zich volproppen? Ach, dan zouden wij het eigenlijk al moeten weten, maar dat terzijde. Of we roepen net waar je bij de gedachte al van moet kokken. Beginnen jullie al te begrijpen hoe lastig dit is voor ons? We stellen voor dat jullie gewoon roepen wat jullie willen eten en als we het er écht niet mee eens zijn laten we het wel weten. Laat de emancipatie in dit relatievraagstuk maar gewoon een beetje varen. Het is gewoon te lastig.

Reageer op artikel:
Vragen wat wij vrouwen willen eten? Een lastigere vraag had je niet kunnen kiezen
Sluiten