Wat zegt jouw favoriete kleur lippenstift over jou?

Er wel eens bij stilgestaan dat de kleur die jij op je lippen smeert van alles zegt over jou als persoon? Net zoals je kledingstijl valt er van alles af te lezen aan je lippenstift en wel de volgende dingen:

[one_half][/one_half][one_half_last]Knalrood
Je bent niet bepaald bang om je mooie lippen te showen aan de wereld. Je bent een echte daredevil en neemt graag risico’s. Je straalt zelfvertrouwen en charisma uit en gaat niet zomaar met alles akkoord. Je hebt een goed gevoel voor humor maar hebt vooral alles over voor de mensen waar je van houdt.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Fuchsia roze
Je bent een sterke, sexy vrouw die geen blad voor de mond neemt. Je houdt van meisjesdingen die knuffelig en schattig zijn (wie niet). Je bent perfect om een fijne converstatie mee te houden en mensen zijn gek op je door je gevoel voor humor. Je ziet jezelf meer als een liefhebber dan een vechter.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Babyroze
Je vindt het leuk om mensen te laten denken dat je schattig en kwetsbaar bent, maar van binnen ben je een echte leeuwin. Je bent emotioneel, maar breekt zelden in tranen in het bijzijn van anderen. Je bent gek op het glamoureuze leven en weet hoe je moet feesten.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Paars
Je bent een gegronde en sterke diva. De mening van anderen kan je vrij weinig schelen, zeker als het gaat om onbelangrijke mensen. Wanneer je loopt en praat eis je de aandacht op, mensen kunnen niet om je heen. Tijdens een argument heb je geen enkele moeite met het kenbaar maken van je mening, want die is namelijk over het algemeen juist.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Natuurlijk naturel
Je bent een persoon die houdt van het minimalistische en natuurlijke schoonheid. Je bent een bescheiden persoon, zit lekker in je vel en maakt je niet druk om wat anderen over je zeggen. Op het gebied van vrienden ben je meer van de kwaliteit dan de kwantiteit.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Bruin
Wanneer jij over straat loopt draaien hoofden mee. Je kunt iedere trend hebben en doet dit dan ook met enkel elegantie. Je vindt het leuk om te spelen met de regels en bent voor velen een mysterie. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Transparante gloss
Je bent een praktische vrouw en vrijwel iedereen is gek op je. Je bent makkelijk in de omgang en gelooft er in dat innerlijke schoonheid langer meegaat. Je bent op zoek naar geluk in de kleine dingen en vindt deze dan ook regelmatig. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Zwart
Je bent nogal een persoonlijkheid en hebt een sterke mening over de dingen. De wereld om je heen kan je vrij weinig schelen en je past je dan ook niet aan naar iemand anders zijn wensen. Je houdt dingen graag voor jezelf maar hebt ergens ook het verlangen om op te vallen in de menigte.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Oranje
Je bent niet zomaar een meisje. Je bent gezellig en vooral cool om mee te hangen. Je kunt niet echt rustig stilzitten omdat je altijd bezig wilt zijn. Je probeert graag nieuwe dingen en breekt dan ook wel eens de regels. Je bent een creatieve denker en gek op kunst.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Wat zegt jouw favoriete kleur lippenstift over jou?
Sluiten