Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 25 mei 2017

Noo! Water met prik blijkt helemaal niet goed voor de lijn

Alle gekheid op een stokje, maar het lijkt er nu op dat de toegevoegde lucht aan Spa Rood ervoor zorgt dat je juist meer gaat eten. Serieus? Lucht laat ons meer eten? Ja, het is sad maar waar: water met prik blijkt helemaal niet goed voor de lijn.

Je zou eerder denken dat het beetje extra lucht dat toegevoegd is aan jouw watertje voor extra vulling zou zorgen, maar niets is minder waar. Het is namelijk nu bewezen dat prikwater een honger gevoel stimuleert en je daarom meer gaat eten. Maar niet alleen de Spa Rood heeft dit effect, elk drankje met koolzuur geeft een trigger naar de hersenen dat je minder vol zit dan je daadwerkelijk zit.

Slecht voor vitale organen

Het zijn niet de suikerdrankjes, maar de koolzuurhoudende drankjes die zorgen voor een toename in gewicht. Natuurlijk zijn ook de suikerdrankjes niet het beste wat je kan consumeren, maar ze blijken minder slecht dan koolzuurhoudend. Dacht jij gezond te zijn met een Spa Rood, valt dit helaas toch tegen.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat, in vergelijking tot gewone suikerdrankjes zonder koolzuur, het consumeren van koolzuurhoudende drank tot een toename in vet rondom de belangrijke organen zorgt.

Conclusie: gewoon lekker water drinken, want dit is voor letterlijk alles goed. Geen gewicht toename, een gezonde huid, een hoog energielevel, gezond werkend immuunsysteem; ga zo maar door. Doei onnodig extra vetjes.

Hierdoor wordt water drinken nóg leuker: Op deze manier is water drinken nooit meer saai

Reageer op artikel:
Noo! Water met prik blijkt helemaal niet goed voor de lijn
Sluiten