Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 18 mei 2016

Genieten: Er bestaat een 150 meter lange waterglijbaan in Oostende en jij kunt er vanaf glijden

Pak je opblaasbare unicorn er maar vast bij. Want deze zomer glijden jullie samen van de allergrootste waterglijbaan ooit af. Wij verzekeren je: dit wil je niet missen als je een echte waterrat bent.

Waterglijbaan, let’s go

Heb jij op vrijdag 21 juli, zaterdag 22 juli of 23 juli nog niets te doen? En houd je wel van wat spanning en sensatie? Dat komt goed uit. The Big Slide komt namelijk naar Oostende (België) en het is het perfecte uitstapje deze zomer.

Met big bedoelen we ook écht big. Deze waterglijbaan is namelijk 150 meter lang én staat op het strand in Oostende. Laat het mooie weer maar komen.

Saai? Nope

Denk jij: ‘Ja leuk zo’n waterglijbaan, maar het lijkt me super saai’? Nee hoor, er zijn namelijk ook dj’s, lekker eten en een groot terras voor de juiste summervibes. Eigenlijk een groot spektakel dat je niet wilt missen.

Koop je ticket gauw, want vorige edities in Rotterdam en Antwerpen waren volledig uitverkocht. En een groot succes. Helaas gaat de editie in Rotterdam dit jaar niet door wegens logistieke redenen. Laten we daarom onze opblaasbare unicorn (opblaasbaar item is verplicht) en bikini inpakken en richting onze zuiderburen gaan.

Nog een opblaasbaar item nodig? Dol op de kleine zeemeermin? Met deze opblaas mermaid staart schitter jij in het water

Reageer op artikel:
Genieten: Er bestaat een 150 meter lange waterglijbaan in Oostende en jij kunt er vanaf glijden
Sluiten