Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 6 apr 2018

Kom maar door met de adrenalinekick: Er is een Centerparcs waar 15 (!) waterglijbanen zijn

Je bent echt nog lang niet te oud om lekker te genieten van tropische zwembaden. Sterker nog Bungalup was niet voor niks zo’n populair zwembadfeestje, oké daar kwamen ook wel echt héle knappe vrijgezellen. In Park Allgäu in Centerparcs zijn vijftien super toffe waterglijbanen en daar wil je echt nu meteen vanaf glijden.

Waterglijbanen in Centerparcs

In Park Allgäu, een van de Centerparcs-vakantieparken in Duitsland, staan vijftien lange en super snelle waterglijbanen. Als je de foto’s ziet wil je meteen je bikini aantrekken en richting Centerparcs rijden want OMG dit is echt de definitie van fun. Al kun je misschien beter een badpak aantrekken, voor het geval dat je bikinitopje afzakt als je het water in kletst.

Wedstrijdje in de Body Racer

Je wordt alleen al mega enthousiast van de 82 meter lange Body Racer want daarin glij je samen met je beste vriendin in twee identieke glijbanen naast elkaar zo snel mogelijk naar beneden. Je hebt allebei je eigen baan en een snelheidsmeter meet wie het hardste glijdt en de winnaar is. Hoe tof is dat.

De langste wildwaterbaan

Als je uit de Body Racer komt beland je direct in de 165 meter lange wildwaterbaan. Hij is wild, gaat hard, en dat is alleen maar hilarisch.

Je kunt ook iets rustiger beginnen en met z’n vieren in een band van de Aqua Crater glijden. Aan het einde van de glijbaan kom je terecht in een 12 meter brede trechter, holy moly.

Op de website van Park Allgäu zie je wat je nog meer in het zwembad kunt doen.

Reageer op artikel:
Kom maar door met de adrenalinekick: Er is een Centerparcs waar 15 (!) waterglijbanen zijn
Sluiten