Alles wat je moet weten over de sterrenbeelden Waterman, Tweelingen en Weegschaal (de lucht elementen)

De twaalf sterrenbeelden zijn weer verdeeld over vier elementen: lucht, water, vuur en aarde. De sterrenbeelden met overeenkomende elementen komen in karakter vaak ook overeen. We gaan het hebben over het element lucht, daarbij horen de sterrenbeelden Waterman, Tweelingen en Weegschaal. Dít is alles wat je over de persoonlijkheid van deze sterrenbeelden moet weten.

De sterrenbeelden Waterman, Tweelingen en Weegschaal zijn de creatieve denkers en doeners van alle sterrenbeelden.

Waterman, Tweelingen en Weegschaal

Deze sterrenbeelden analyseren, durven beslissingen te maken en leven onder het motto: ‘live and let live’. Dat betekent dat een Waterman, Tweelingen of Weegschaal heel goed zijn/haar eigen leven kan scheiden van een ander. Ze voelen goed aan wanneer je té dichtbij komt en wanneer je een beetje mag pushen.

Door deze eigenschappen zijn de sterrenbeelden met het element lucht, zijn vaak leiders. Ze kunnen een situatie vanuit elk perspectief bekijken, daarbij laten deze sterrenbeelden hun emotie niet leiden. Door deze eigenschap kunnen ze mensen/fouten ook goed vergeven.

Daarnaast is een Waterman, Tweelingen en Weegschaal erg gefocust op details en ze zijn extreem sociaal. Het maakt niet uit met wie ze praten en ontstaat altijd wel een interessant gesprek.

Psst, deel dit artikel met je vriendinnen via Pinterest.

1. Waterman

Een Waterman kan heel eigenwijs zijn. Daarnaast is dit sterrenbeeld heel erg op mensen gericht. Of het nu gaat om een relatie, familielid of onbekende een Waterman probeert altijd naar the bigger picture te kijken en alles voor iedereen goed te regelen. Ze proberen overal goed op te letten om zo bruikbare informatie te krijgen en andere mensen te helpen.

2. Tweelingen

Een Tweelingen is heel flexibiel. Dit sterrenbeeld heeft een persoonlijkheid die heel open is en ze kunnen in een situatie meteen aanvoelen hoe deze zich zal gaan ontwikkelen. Dit helpt een Tweelingen om beslissingen te maken. Dit sterrenbeeld is heel praatgraag, ze praten met iedereen over van alles. Een Tweelingen is dan ook meestal de eerste die af weet van de laatste gossip.

3. Weegschaal

Weegschalen zijn geboren leiders. Als dit sterrenbeeld een belangrijke keuze moet maken neemt hij/zij hier de tijd voor. Daarna is hij/zij heel erg geschikt om een beslissing te maken. Daarnaast staat dit sterrenbeeld ook bekend om zijn/haar liefde. De Weegschaal staat bekend als de flirt naast een Waterman en Tweelingen.

Lees ook: Ben jij een van deze 3 sterrenbeelden? Dan wordt november jouw maand

Reageer op artikel:
Alles wat je moet weten over de sterrenbeelden Waterman, Tweelingen en Weegschaal (de lucht elementen)
Sluiten