Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 juni 2018

Héérlijk: watermeloen gevuld met ijs is alles wat je nodig hebt tijdens deze warme zomer

We weten niet of je een tripje naar New York op je wensenlijstje hebt staan, maar je hebt in ieder geval één bijzonder goede reden om wél te gaan. Dominique Ansel Kitchen. Dit is de ideale plek om van die Instagram proof ijsjes te kopen.

Dominique Ansel Kitchen is een ongelofelijke hit op Instagram en als je de ijsjes ziet begrijp je vast wel waarom. Zo verkopen ze er bijvoorbeeld watermeloen gevuld met ijs. En holy moly… daar loopt het water je van in de mond. Reken er maar op dat je er meteen zin in hebt.

Watermeloen met ijs

Watermeloen is al fantastisch an sich, maar als je het vult met ijs in dezelfde kleur is het al helemaal een plaatje. Omdat het in New York zo ontiegelijk heet kan worden in de zomer is dit natuurlijk de perfecte manier om verkoeling te zoeken. En ok, om een Instagram foto te maken.

Zoek het bedrijf op Instagram en de heerlijke watermeloen met ijs foto’s vullen je telefoon. Als je alleen al ziet hoe het ijs in de watermeloen wordt gedaan heb je spontaan zin om je tanden erin te zetten:

What-A-Melon Soft Serve At Dominique Ansel Kitchen

Have you ever seen anything scream SUMMER more than this watermelon soft serve?! ?

Geplaatst door Refinery29 op Woensdag 30 mei 2018

Instagram inspiratie

Zie je jezelf al helemaal zo’n gevulde watermeloen met ijs eten? Of nog beter: wil je het zelf maken? Op Instagram vind je genoeg foto’s waardoor je er meteen zin in krijgt. Maak je klaar voor ijsjes spam in 3, 2, 1…

Kun je nu niets anders doen dan aan dit heerlijke hapje denken? Mocht je in New York zijn, dan ben je hier aan het goede adres: 137 Seventh Ave South. Tijd om vriendinnen op te trommelen en tickets te zoeken. Nu moet dat tripje er écht van komen.

Reageer op artikel:
Héérlijk: watermeloen gevuld met ijs is alles wat je nodig hebt tijdens deze warme zomer
Sluiten