Goddelijk: Watermeloen met ijs is de beste dorstlesser vandaag

Laura
Viva

De zon schijnt eindelijk weer en daarom ben je dorstig op zoek naar de perfecte dorstlesser. Ben jij ook gek op ijs én watermeloen? Dan heb jij jouw dorstlesser gevonden, want watermeloen met ijs is de perfecte combinatie.

Ben jij gek op watermeloen en op ijs en wil jij graag het beste van twee deze twee werelden combineren? Dan ben jij als een kind zo blij met de nieuwe trend van Dominique Ansel Bakery in Tokio, want zij zijn het meesterbrein achter deze goddelijke creatie. Dankjewel, Dominique.

Kwijlen

Van het aanzicht alleen al wil je er een grote hap van nemen. Kom jij binnenkort niet langs Tokio, maar wil je wel deze combinatie geproefd hebben deze zomer? Haal dan Tokio deze kant op, want je kan de creatie zelf gemakkelijk maken.

DIY

Snij een dikke plak van de watermeloen af en snij dit in drieën zónder door de schil heen te snijden. Lepel de middelste plak eruit, waardoor je de twee buitenste laat staan. Zorg ervoor dat je aan beide kanten een goed dikke plak watermeloen over hebt omdat je hier het ijs tussen doet. Het ijs zit geklemd tussen de twee watermeloen slices en de schil. Easy peasy lemon squeezy. En zo zou het er ongeveer uit komen te zien:

Snel naar de supermarkt om watermeloen en ijs te kopen, want dit is de verkoelende versnapering waar jouw hele omgeving op zit te wachten. Zo overleef jij het warme weer wel.

Deze creatie wil jij ook proberen: Briljant! Domino’s heeft zojuist chocoladepizza gelanceerd