Word jij gek van het verwijderen van waterproof mascara? Deze twee oplossingen zijn de beste oplossingen

Hoe blij we zijn met waterproof mascara, zo vreselijk is het om het te verwijderen. Na een lange dag je laatste beetje energie steken in het wegpoetsen van je mascara is het laatste wat je wilt, dus hebben we dé oplossing gevonden.

Panda ogen na een tocht in de regen is uitgesloten, maar het verwijderen van je waterproof mascara is wel een Olympische sport.

Lees ook: Deze goedkope Primark foundation is dé dupe van Estée Lauders Double Wear foundation

Waterproof mascara verwijderen doe je zo

Veel professionals en experts raden reinigingsproducten aan die op oliebasis zijn, maar olie is niet de enige oplossing tegen rode ogen na het reinigen. Deze twee producten heb je waarschijnlijk gewoon in huis en werken als een tierelier.

Vaseline of kokosolie

Het is al een tijdje bekend dat vaseline voor haast alles gebruikt kan worden. Dus ook als verzorging rondom je ogen. Velen smeren vaseline op hun lippen, maar dit goedje verwijdert dus ook hardnekkig make-up in je gezicht.

Ook kokosolie heeft meerdere functies, want naast koken is kokosolie ook goed voor nagels en huidverzorging. Masseer de olie langzaam over de wimpers zodat de mascara loslaat et voilà.

Lees ook: Trusten! Dankzij deze kleine aanpassingen in je dag slaap je voortaan als een roosje

Reageer op artikel:
Word jij gek van het verwijderen van waterproof mascara? Deze twee oplossingen zijn de beste oplossingen
Sluiten