Wauw, de 4 nieuwe cat-eye variaties

De cat-eye is een classic stijl die we al jaren terug zien - dit zagen we bijvoorbeeld terug bij Marilyn Manroe en Amy Winehouse, twee vrouwen die de cat-eye gebruikte als 'signature look'. En zelfs Lauren Conrad wordt al bijna niet meer gespot zonder perfecte cat-eye. Maar laten we nou net in een mood zitten om de cat-eye een nieuwe dementie te geven.. want ja, soms mag je wat nieuwe dingen uitproberen, gewoon om dat het kan. Want eye-cat saai? Nee hoor, met de eye-cat kun je eindeloos variëren.

Wat vind jij van deze verschillende cat-eye looks, Hot or not?

Window cat-eye

Deze stijl is ideaal als je niet al te extreem wilt gaan met je look, maar je wel wat creativiteit wilt uitstralen. Daarnaast is deze look vrij gemakkelijk aan te brengen. Je begint in het midden van het oog en trekt hem door naar het einde.

Een cat-eye met wat meer kleur

Voor een moderne en super edgy leuk. Deze lijn lijkt recht door je oog te gaan. Om nog een stap verder te gaan neem je een lichte kleur zoals bijvoorbeeld oranje.

Graphic cat-eye

Deze look lijkt erg gemakkelijk, maar echter neemt het wel wat tijd in beslag om de graphic cat-eye aan beide kanten gelijk te hebben. Ga voor een vierkant aan het einde van je ogen of misschien wel voor een lange driehoek. Je kan een paar puntjes gebruiken om aan te geven waar je vormt eindigt.

De jaren zestig inspiratie

We zijn hierdoor geïnspireerd geraakt door Twiggy. Zachte metallic linten inplaats van inktzwarte lijnen. Gebruik eerst een lichte oogschaduw en gebruik dan een metallic vloeistof. Trek een lijn uit langs de hoek van het oog. Super groovy.

Reageer op artikel:
Wauw, de 4 nieuwe cat-eye variaties
Sluiten