Wauw! Deze jeans verzorgt je benen terwijl je hem draagt

Spijkerbroeken zijn al een enorm lange tijd onderdeel van iedereens kledingkast. Spijkerbroeken zijn veelzijdig en je kunt het eigenlijk altijd aan. Maar nu doet kledingmerk Guess iets heel anders met de spijkerbroek.

De nieuwe Jeancare broeken van Guess helpen namelijk je benen te moisturizen terwijl je hem draagt. De broek bestaat uit ginkgo-extract en vitamine E en laat een geur van heerlijke lavendel achter. Tijdens het dragen wordt dus naast dat het je benen verzorgt, ook een heerlijke geur teweeg gebracht. Die ontgaat niemand.

Tijdens de koude wintermaanden is een jeans als dit natuurlijk wel iets wat je huid plezierig vindt. Je hoeft nu niet op zoek te gaan naar alleen een moisturizer voor je gezicht, maar ook voor je benen. Geef je lichaam dus alles wat het nodig heeft en vraagt.

Guess is niet de Ă¡llereerste die op dit idee kwam. Modemerk Wangler was in 2013 ook al bezig te zijn met iets soortgelijks. Het merk maakte ook een hydraterende jeans.

Ons lijkt het in ieder geval te gek. Geef toe, een jeans die je benen verzorgt terwijl je hem draagt en je ook nog eens een heerlijke geur bezorgt? Wie wil dat nou niet!?

LEES OOK: Aarghh: 11 jeans struggles die elke vrouw herkent

Reageer op artikel:
Wauw! Deze jeans verzorgt je benen terwijl je hem draagt
Sluiten