Wauw! Deze nieuwe barbies hebben allerlei verschillende curves

Het is eindelijk zover. Barbie komt met nieuwe poppen die allerlei verschillende lichamen hebben. Het beroemde poppenbedrijf heeft daarvoor gekozen, omdat meisjes moeten inzien dat 'they can be anything'.

Na de lancering van een nieuwe Barbie met acné en cellulitis, is het nu tijd voor een Barbie waar élk meisje zich in kan herkennen. De Barbie verandert, het is niet meer een blanke vrouw met een dunne taille.

De Barbies komen uit in drie verschillende lichaamsvormen: lang, klein en curvy. Evelyn Mazzocco, Senior Vice President en Global General Manager van Barbie, laat in een persbericht weten dat Barbie al ruim 57 jaar verantwoordelijk is voor het tijdsbeeld. ‘Meisjes zijn zich op jonge leeftijd al bewust dat er verschillende maten, huidskleuren en stijlen zijn. Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben jonge meisjes en ouders een bredere kijk op schoonheid te geven.’

Daarom lanceert Barbie de nieuwe collectie, genaamd Fashionistas. De nieuwe poppen laten meisjes en hun ouders zien dat je álles kan worden wat je maar wilt. Elk beroep, elke stijl en elk type vrouw, de Fashionistas laten het zien. De nieuwe Barbie collectie bestaat uit vier lichamen: het origineel en de drie nieuwe vormen, zeven huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en allerlei verschillende mode trends.

De collectie zal vanaf half maart in de winkels liggen, wij zijn heel benieuwd.

LEES OOK: Waarom het zo belangrijk is van je eigen lichaam te houden

Reageer op artikel:
Wauw! Deze nieuwe barbies hebben allerlei verschillende curves
Sluiten