Rosa Tettero
Rosa Tettero Beauty & Style 18 februari 2017

Wauw! Deze highlighters van MAC zijn geweldig mooi

Iedereen is geobsedeerd door highlighters. Je kunt tegenwoordig de deur niet meer uit met een mooie glans op je jukbeenderen. We worden helemaal blij als we deze geweldig mooie highlighters van MAC zien, die je eruit laten zien als een prachtige unicorn.

MAC heeft onder de naam MAC Extra Dimension Skin Finishes highlighters uitgebracht in vier sprankelende tinten. En laten die highlighters nu, niet geheel verrassend, práchtig zijn.

Er is een Show Gold: een perzik kleur die roze breekt, Double Gleam: een beige kleur die zilver breekt, Beaming Blush: een roze kleur dat goud breekt en last but nog least Soft Frost: een witte kleur die violet breekt. Klinkt magisch toch?

Naast deze prachtige highlighter poeders heeft de collectie van MAC ook een vloeibare variant. En deze nieuwe Strobe Creams zien er ook uit om op te eten:

Er zijn vier nieuwe Strobe Creams, samen met de bestaande oorspronkelijke formule (die Pinklite wordt genoemd dankzij de roze parelmoer kleur). Daarnaast bevat de collectie kleuren genaamd Peachlite, Silverlite, Redlite en Goldlite.

Zowel de poeder als de cream maken onderdeel uit van de collectie genaamd In the Spotlight, toepasselijk niet?

Heb je deze pareltjes al gezien?MAC lanceert deze prachtige ‘Notenkraker’ collectie en hij is zoeter dan ooit

Reageer op artikel:
Wauw! Deze highlighters van MAC zijn geweldig mooi
Sluiten