Wauw! Deze video laat zien dat de liefde van je leven voor je neus kan staan zonder dat je het ziet

De liefde van je leven, waar ontmoet je die eigenlijk? Voor degene die 'm niet tegenkomen op het werk of in de kroeg bestaan er Tinder en nog een miljoen andere datingsites. En dan hebben we het nog niet eens over speeddate events.

Maar iedere ochtend, als jij staat te wachten op het openbaar vervoer, dan zou die liefde van je leven wel eens naast je kunnen staan. Je hebt alleen zoveel haast met op je werk te komen waardoor je hem waarschijnlijk niet eens ziet.

Je staat geërgerd in de verte te kijken of de bus/tram/metro/trein al arriveert. Geïrriteerd zucht je een paar keer als ‘ie er nog niet is. En als ‘ie dan eindelijk arriveert, ren je zowat het vervoersmiddel in en kijk je vervolgens strak uit het raampje. Maar heb je de mensen om je heen wel gezien?

In de video “Subway Love” hoor je een gedicht die geschreven is door Max Stossel en ons met de neus op de feiten drukt hoé ongeduldig we iedere ochtend zijn, en hoe dat onze levens minder leuk maakt. In het gedicht wordt dan ook benadrukt dat wachten helemaal niet erg is, maar juist een mogelijkheid om met anderen te connecten:

Mooi hè?

Reageer op artikel:
Wauw! Deze video laat zien dat de liefde van je leven voor je neus kan staan zonder dat je het ziet
Sluiten