Wauw! Deze vrouw viel 45 kilo af door één ingrediënt te schrappen

Afvallen is lang niet altijd gemakkelijk, maar dit verhaal van Donna is heel inspirerend. Want het laat zien dat hoeveel overgewicht je ook hebt, gezond en fit worden altijd mogelijk is. En het enige wat Donna in feite deed was suiker uit haar dieet schrappen.

Donna Docherty woog 95 kilo toen ze in 2011 in het huwelijksbootje stapte met haar haar grote liefde. Ze dronk zes blikjes cola op een dag en leefde op afhaal- en kant-en-klaarmaaltijden vanaf dat ze tiener was.

afvallen

‘Als tiener ging ik naar de snackbar met vrienden om te lunchen en dan at ik een diepvriesmaaltijd als avondeten. Als twintiger leefde ik van de ene suikersnack naar de volgende. Ik at bijna iedere dag een afhaalmaaltijd en ik dacht niet aan mijn gezondheid,’ vertelt Donna aan the Daily Mail.

Met Kerst in 2013 drong het tot Donna door hoeveel overgewicht ze had. Ze keek naar foto’s van de bruiloft van haar zus, waar ze bruidsmeisje was geweest en was opeens helemaal klaar met haar gewicht.

Ze realiseerde dat ze een serieus probleem had en dat ze er wat aan moest doen. Ze stond op en gooide onmiddellijk al het junk food dat ze in huis had, in de prullenbak. Ze wilde meteen haar leven omgooien.

Donna eet geen suiker meer en viel 45 kilo af

Het enige wat Donna in feite veranderde aan haar eetpatroon, was dat ze stopte met het eten van suiker. Ook deed ze zowel cardio- als krachttrainingen.

‘Als ik terugkijk naar mijn trouwfoto’s dan kan ik niet geloven hoe anders ik er uit zag. En wat een verschil het maakt om suiker uit je eetpatroon te schrappen. Ik voel me zoveel beter en hou van mijn nieuwe uiterlijk. De dagen dat ik kleding droeg in maat 50 zijn verleden tijd.’

afvallen suiker
donna2

Daily Mail

Reageer op artikel:
Wauw! Deze vrouw viel 45 kilo af door één ingrediënt te schrappen
Sluiten