Wauw! Dit apparaatje laat je menstruatiepijn als sneeuw voor de zon verdwijnen

In elkaar krimpen van de kramp en vervolgens uren in de foetushouding met een kruik op je buik liggen als je ongesteld bent, is er niet meer bij. Want er is een nu apparaatje ontwikkeld dat belooft dat ál je menstruatieleed verleden tijd is. Halleluja.

Ulgh, menstruatiepijn. Kramp in je buik, een zeurend gevoel in je onderrug en overall lamlendigheid. Een paracetamol helpt even, maar helemaal jofel voel je je vaak toch niet.

Maar nu is er wat nieuws. Het is een apparaat van Pulse Medical en het heet Livia. En – dat klinkt enger dan het is – je legt het apparaatje op je buik of onderrug en vervolgens komen er kleine stroomstootjes uit. Het werkt namelijk met elektroden.

Bye bye menstruatiepijn

De pijn verdwijnt volgens het bedrijf achter het apparaatje onmiddellijk als sneeuw voor de zon. Én de kramp blijft zo’n vijftien uur lang foetsie. Fantastisch nieuws, want een paracetamolletje krijgt dat niet voor elkaar.

De verwachting is dat de Livia in oktober dit jaar op de markt komt. Wij kunnen niet wachten tot dit onze pijn gaat verlichten.

LEES OOK: TSS: Is de tampon veilig, of zouden we ons zorgen moeten maken?
ongesteld

Reageer op artikel:
Wauw! Dit apparaatje laat je menstruatiepijn als sneeuw voor de zon verdwijnen
Sluiten