Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 jun 2017

Yihaa! Er komt een nieuwe Efteling attractie die minstens zó magisch is als de Droomvlucht

Ben jij ook een diehard Eftelingfan? Voel jij je als een kind zo blij als jij één voet in het attractiepark zet en ben jij ook niet weg te slaan bij de Droomvlucht? Dan is dit dé attractie waarop jij hebt zitten wachten. Symbolica is de nieuwe aanwinst van de Efteling en één ding is zeker: hij is minstens zo magisch als de rest van het park.

Attractieparken blijven leuk. Hoe oud je ook bent, er is altijd wel wat te beleven. De Efteling is één van de populairste parken uit Nederland. En nu komt er een attractie bij waardoor je ritjes wil blijven maken.

Een sprookjeskasteel

In Symbolica, een nieuw sprookjeskasteel, worden bezoekers door een groot kasteel met sprookjesachtige geheimen geleid. Symbolica heeft interactieve en verschillende routes en er zijn drie verschillende paleistours die allemaal zorgen voor een geheel eigen avontuur door het Paleis der Fantasie.

De makers van het kasteel hadden als doel om het zo echt mogelijk te laten lijken en daarmee zijn ze behoorlijk geslaagd als je het onderstaande filmpje bekijkt:

De attractie zal worden geopend op 1 juli aanstaande en dat is nog slechts twee weekjes. Met wie ontdek jij de magische, verborgen kamers van Symbolica?

Deze nieuwe attractie wil je ook beleven: Oh my lord: Disney heeft flink uitgebreid en het is fabelachtig prachtig

Reageer op artikel:
Yihaa! Er komt een nieuwe Efteling attractie die minstens zó magisch is als de Droomvlucht
Sluiten