Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 feb 2019

Wauw! Lees deze fantastische brief die een man aan de ex van zijn vriendin schreef

Misschien moet je er niet aan denken, dat je lover je ex een brief schrijft. Maar deze brief, die we vonden op Sunnyskyz.com is de eerlijkste en allerliefste brief die je ooit hebt gelezen. En die wilden we jullie zeker niet onthouden.

Aan de man die haar liet gaan,

Dankjewel. Dankjewel dat je weg liep uit haar leven, dat je haar hebt verlaten. Dankjewel dat je mij de kans hebt gegeven van haar te houden, om dingen te doen die haar gelukkig maken en haar te houden.

Dankjewel dat je haar pijn hebt gedaan. Als je dat niet had gedaan, dan had ze iets waardevols niet geleerd. Ik zal mijn best doen om haar geen pijn te doen, want het doet mij zo’n verdriet als ik haar zie huilen.

Ik zal zorgen voor het meisje dat jij niet genoeg waardeerde.

Ik zal alle dingen doen, die jij niet kon. Zoals er voor haar zijn als ze zich alleen voelt, haar op de eerste plek zetten, zorgen dat ze zich geen ‘optie’ voelt, luisteren naar haar verhalen, naar haar tirades en haar klachen, ongeacht hoe bizar of cliché ze zijn. Ik zal haar aandacht en affectie geven, zelfs als ze er niet om vraagt.

Ik zal zorgen voor het meisje dat jij niet genoeg waardeerde. Ik zal houden van het meisje dat jij voor lief nam. Ik zal alles doen om haar te houden en om te zorgen dat ze bij me blijft. Ik zal van haar houden zoals ze is. En ik zal haar steunen in alles wat ze maar wil.

Ik zal de partner zijn die jij niet voor haar kon worden. Ik zal de man zijn die niet de fouten maakte die jij maakt.

Ik zal haar nooit laten gaan.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Sunnyskyz

Reageer op artikel:
Wauw! Lees deze fantastische brief die een man aan de ex van zijn vriendin schreef
Sluiten