Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 16 apr 2015

Wauw! Lindsay Lohan is zonder make-up allemachtig prachtig

Eigenlijk komt Lindsay Lohan alleen nog meer negatief in het nieuws. Haar drank- en drugsgebruik en alle 'relaties' komt niet ten goede aan haar imago. Maar nu hebben we iets om te laten zien waardoor je haar misschien een keer met andere ogen bekijkt.

Lindsay plaatste namelijk laatst een kiekje van haarzelf zonder make-up. En daar stonden we wel eventjes van te kijken. We wisten natuurlijk wel dat Lindsay als kindsterretje al een heel mooi gezichtje had. En ook dat ze later niet veranderde in een lelijk eendje. Maar op een gegeven moment verborg ze haar gezicht onder heel veel make-up en was het moeilijk om te bepalen hoe ze er nu echt uitzag. Of ze nog écht knap is, of dat het ook deels ligt aan de make-up die gebruikt is.

Ook met make-up maakte ze de ene na de andere blunder waardoor mensen haar misschien alleen maar als lelijk zagen de laatste tijd. Deze Instagram foto’s bewijzen precies het tegenovergestelde van Lindsay Lohan. Het is een prachtige vrouw, en ze heeft al die opsmuck totaal niet nodig:

Dit is overigens niet het eerste kiekje dat ze plaatste. Toen we door haar Instagram account scrolden vonden we ook nog het volgende fotootje waar ze al net zo prachtig is zonder make-up. Go Lindsay:

Reageer op artikel:
Wauw! Lindsay Lohan is zonder make-up allemachtig prachtig
Sluiten