Wauw! Met deze truc breng jij je concealer nóóit meer anders aan

Hoe doe jij je concealer op? Waar smeer je het? En allerbelangrijkste, wat doe je wanneer je het hebt opgesmeerd. Met deze truc, wil je niet meer anders en blijft je concealer de hele dag zitten.

Het geheim achter het ultiem aanbrengen van je concealer zit namelijk niet in de hoeveelheid, maar de manier waarop je het aanbrengt. Het is eigenlijk vrij simpel. Normaal gesproken heb je de neiging om het uit te smeren, maar dit is nu juist niet de bedoeling.

Het antwoord op het ultiem aanbrengen van je concealer is volgens deze make-up artiest namelijk: ‘tap, tap, tap’. Anders gezegd breng je concealer aan en dep rustig met je vinger. Zo zorg je ervoor dat je concealer op de plek blijft waar hij moet zijn en smeer je het niet over je hele gezicht. Op deze manier zorg je ervoor dat je concealer goed in je huid trekt.

Normaal gesproken smeren wij concealer uit met een sponsje of een kwast. Deze make-up artiest raadt aan dit niet meer te doen. Naast het feit dat je er door te tappen voor zorgt dat je concealer goed blijft zitten, gebruik je op deze manier ook nog eens niet meer dan nodig is.

LEES OOK: Finally: Zo vind je echt de concealer die bij jouw huid past

Reageer op artikel:
Wauw! Met deze truc breng jij je concealer nóóit meer anders aan
Sluiten