Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 1 mrt 2016

Wauw! Van brandwondenslachtoffer tot inspiratie voor duizenden vrouwen

Shalom Nchom liep op 9-jarige leeftijd ernstige brandwonden op. Ze is letterlijk en figuurlijk getekend voor het leven. De nachtmerrie van elke vrouw werd voor haar werkelijkheid, een deel van je schoonheid verliezen. Maar haar nachtmerrie heeft ze weten om te toveren tot een oogverblindend mooi sprookje.

Soo I Never Seen These Pictures Of Me Before Till Today ?. I Can't Believe How Bless I Am ??

A photo posted by Shalom Blac?? (@makeupbyshalom) on

Doordat Shalom haar uiterlijk is veranderd door de brandwonden is ze als kind veel gepest. Zelfs in die mate dat Shalom als klein meisje al het gevoel had dat het leven niet ‘voor haar’ was: ‘Overal waar ik kwam werd er naar mij gekeken, het voelde alsof ik een levend lelijk standbeeld was dat iedereen wilde zien. Ik huilde bijna altijd in het openbaar.’

Maar ondanks de grote pesterijen over het leed wat haar is overkomen liet ze het daar niet bij zitten. Ze ontmoette andere slachtoffers met brandwonden en vond daar steun: ‘Je moet dankbaar zijn voor wat je hebt, want je bent écht niet alleen.’

I Been Getting Questions On Where And What Type Of Hair This Is , Sadly I Have No Idea ? It Was A Gift From A Friend and I Honestly Had No Idea Where It Came From . I Never Thought Anyone Would Like It As Much As You All Do . I'm Sorry ? @maccosmetics Liquid Lipstick In Recollection ??

A photo posted by Shalom Blac?? (@makeupbyshalom) on

Wanted To Take A Picture On My Phone Today . On My Lips Is @colourpopcosmetics Liquid Lipstick in Limbo & @maccosmetics LipLiner In NightMoth ?

A photo posted by Shalom Blac?? (@makeupbyshalom) on

Toen Shalom 13 was begon ze net zoals heel veel andere meisjes met het bekijken van make-up tutorials. Echter had zij niet de gladde egale huid van zichzelf zoals het meisje in de Tutorial wél had. Desondanks begon ze zelf met make-uppen en ontdekt wat werkte voor haar ‘beschadigde’ gezicht.

Al snel bleek dat ze een natuurtalent was en begon haar eigen YouTube channel. Op dit moment heeft Shalom 42.4k Instagram volgers en inspireert ze vrouwen over de hele wereld.

Wij zijn er hoe dan ook van overtuigd dat ze dit natuurtalent met een reden heeft gekregen, want wát is dit een prachtige en inspirerende vrouw:

LEES OOK: Mooi! Dit meisje overwon anorexia en is nu trots op haar gewichttoename

Reageer op artikel:
Wauw! Van brandwondenslachtoffer tot inspiratie voor duizenden vrouwen
Sluiten