Waves in je haar maken zonder de hitte? Het kan echt en wel in 4 simpele stappen

Hoewel we gek zijn op krul- en stijltangen is het natuurlijk niet altijd het allerbeste voor je haar. De hitte kan je haar namelijk flink beschadigen. Eens zin in afwisseling of gewoon benieuwd hoe het staat? Met deze truc creëer je prachtige waves over night en zonder welke vorm van een tang dan ook.

1. Was je haar voor het slapen gaan. Gebruik zowel shampoo zoals conditioner en laat het haar daarna drogen voor ongeveer 90% (dus nog net een beetje vochtig is perfect).

2. Nu is het tijd om je haar te verdelen. Start met het verdelen van je haar in twee gelijke delen. Pak nu één deel vast en verdeel deze in een bovenste helft en een onderste helft. De onderste helft mag je laten hangen en in de bovenste helft maak je een vlecht. Doe ditzelfde aan de andere kant.

3. Maak van de loshangende onderste plukken één of twee knotjes.

4. Daarna is het tijd voor je schoonheidsslaapje.

5. De volgende ochtend is het resultaat prachtige, homemade waves. Borstel je haar liever niet en gebruik je vingens om je kapsel te stijlen. Een beetje haarspray houdt de boel langer op zijn plek en je kunt de dag door met geweldige beachy waves.

Reageer op artikel:
Waves in je haar maken zonder de hitte? Het kan echt en wel in 4 simpele stappen
Sluiten