Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 10 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Met deze tips wordt zélfs jouw wc een eyecatcher

Interieur-lovers opgelet: ben jij net als wij ook zo gek op het stylen van je huis? Dan hebben we goed nieuws. Want wij hebben de beste tips voor je opgezocht hoe je zélfs je wc een ware eyecatcher kan laten worden.

Eerlijk is eerlijk, de wc wordt vaak een beetje vergeten op interieurgebied. Terwijl je je daar toch dagelijks begeeft. Inclusief je gasten. Tijd dat we daar verandering in gaan brengen.

Wc make-over

Wij vinden het heerlijk om met interieur bezig te zijn en ons huis keer op keer weer opnieuw te stylen. Door middel van maar kleine aanpassingen kun je je huis er al echt weer anders uit laten zien. Zoals we al zeiden wordt een wc vaak vergeten op interieurgebied, tot nu. Want wij geven je de beste tips hoe je zelfs van het ‘naar-de-wc-gaan’ een feestje kan maken.

En geloof ons, dit kleine kamertje is misschien petite, maar zeker niet eentje om te vergeten. Thank us later.

Tip 1. Een gek behangetje in je wc doet wonderen

Wanneer je een gek behangetje heel leuk vindt, maar te heftig voor een grote ruimte zoals de woonkamer – is de wc een perfecte plek. In zo’n kleine ruimte kan je juist je gekke interieur cravings tot stand laten komen. Wedden dat je op deze manier er al een fantastisch plekje van maakt?

Tip 2. Opvallende tegeltjes

Wanneer je je wc wil pimpen is het perfect om het tegelwerk opnieuw te doen. Ga maar eens na, waar alle andere wc’s nog standaard wit zijn, kun jij bijvoorbeeld eens lekker gek doen en dat ene tegeltje kiezen die je stiekem altijd al zo leuk vond.

Tip 3. Kunst aan de muur

Heb jij nog wat oude lijstjes thuis waar je niets meer mee doet? Top! Zoek wat leuke foto’s, kunst of een poster uit en hang het in je wc. Dit geeft al zoveel meer sfeer.

Tip 4. Steek een kaarsje aan

Hoe gezellig is het als er een kaarsje brandt terwijl jij op de wc zit? Juist ja, erg sfeervol. Helemaal nu de herfst- en wintermaanden er weer aan zitten te komen, mogen we het eindelijk weer gezellig maken binnen. Tip: zet een geurkaars neer, dan kan je ook eindelijk afscheid nemen van die lelijke luchtverfrissers.

Tip 5: Een fancy spiegel

Voor het geval je nog geen spiegel in je wc had hangen – doen! Een spiegel mag zeker niet ontbreken in je wc. Ten eerste omdat het je wc ruimtelijker maakt maar ook omdat je gasten dan nog even kunnen checken of hun haar goed zit ;-).

Lees ook: Geniaal! Er bestaat eindelijk een jumpsuit die je niet helemaal uit hoeft te trekken als je naar de wc gaat

Reageer op artikel:
Met deze tips wordt zélfs jouw wc een eyecatcher
Sluiten