Renée
Renée | LinkedIn Life 25 jul 2019

Waarom meisjes die hun wc papier proppen de allerleukste vriendinnen zijn

Ken je die ene aflevering van First Dates nog waarbij iemand heel graag wilde weten over de persoon tegenover haar een propper of een vouwer is? Grote kans dat je er keihard om hebt gelachen, maar geloof ons. Als jij je wc papier propt ben je de allerleukste vriendin die mensen zich kunnen wensen.

Er zijn nu eenmaal twee soorten mensen op deze aardbol: mensen die hun wc papier vouwen en mensen die proppen. Als jij een propper bent, ben je in ieder geval een heel leuke meid. Hieronder vertellen je waarom.

Waarom een wc papier propper zo’n leuke vriendin is

De manier waarop jij je papier gebruikt op het toilet zegt namelijk meer over je dan je misschien dacht. Lees hier snel verder waarom het proppen jou onbewust zo’n leuk mens maakt:

1. Je trekt je niet zo snel ergens iets van aan

Dat je een onbezorgd leven leeft is een reden waarom mensen zo graag met je omgaan. Je maakt je nu eenmaal niet zo snel druk over de kleine dingen in het leven. Je laat je niet snel van je stuk brengen en stress ervaar je een stuk minder dan de gemiddelde vriendin in jouw groep. Het leven moet volgens jou vooral leuk zijn en het hoeft echt niet perfect te verlopen.

2. Je leidt een druk, sociaal bestaan

Je bent een tikkeltje ongeduldig. Dat komt omdat je 26 uur in 24 uur probeert te stoppen. Je leeft een druk, sociaal bestaan. Na je werk spreek je het liefst af met je collega’s of vriendinnen, omdat gezelligheid bij jou op één staat. Dat je sociaal bent is één van de kwaliteiten die jou zo leuk maken.

3. Je bent super spontaan

Je leeft snel en heel erg in het moment. Eén van de dingen die je het allerleukst vindt om te doen, is spontaan zijn. Je plant nooit je agenda vol, waardoor je altijd tijd hebt voor de mensen die dichtbij je staan. Jij bent de vriendin die om 5 uur ’s middags vraagt of iemand een uur later een wijntje wil drinken.

4. Je bent creatief

Je houdt er niet van om binnen de lijntjes te kleuren. Grote kans dat creatief bezig zijn één van je hobby’s is. Misschien schrijf je graag, maak je poëzie, teken je, maak je je eigen kleding… Het maakt niet uit wat je doet, creatief bezig zijn is voor jou een fijne uitlaatklep. Zo maak je de allerleukste gepersonaliseerde cadeaus voor de mensen die je liefhebt.

5. Je bent gul

Juist omdat je houdt van gezelligheid en spontaan zijn, heb je standaard een gat in je hand. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat je vriendinnen niet zonder wijn zitten. En moet iemand de rekening betalen? Dan doe jij dat snel, zodat niemand zich daar druk om hoeft te maken. Zo gul zijn is één van je beste eigenschappen.

Meer over vriendschap:

Reageer op artikel:
Waarom meisjes die hun wc papier proppen de allerleukste vriendinnen zijn
Sluiten