We love Barbie en zo maak je haar perfecte lip na

De Barbielip. We zagen hem (haar?) op de runway voorbij komen tijdens de show van Moschino. Niet alleen dartelden de dames rond met zachtroze lippen, ook groot blond haar en knalroze kleding ontbrak niet. De kleding en het haar zullen we maar even achterwege laten, maar die lip.. die lip moéten we gewoon een keertje rocken. Hoe? Dat lees je hier.

Niet iedere dag is een dag om met een Barbielip rond te lopen. Zeker naar kantoor kunnen we je aanraden om een beetje rustig aan te doen met knallende lippenstifttinten. Maar wat nou als je dat éne feestje hebt. Dat ene feestje waarvan je weet dat een Barbielip de show gaat stelen? Dan creëer je de look als volgt:

Begin allereerst met de perfecte bubblegum roze lipstick. Wij zijn persoonlijk verliefd op Givenchy le Rouge 205 Fuchsia Irresistible. Een hele mond vol, maar oh zo mooi. Een lippenstift alleen is echter niet voldoende. Voor een perfecte Barbielip zul je je lip moeten aftoppen met een bijpassende gloss. Wij gebruiken hiervoor de lipgloss van M.A.C: M.A.C Mineralize Glass – Vibrant Vibe. Dit zijn de juweeltjes:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Toegegeven, het is een heftige combinatie, maar het heet natuurlijk niet voor niets een Barbielip. Wat je het beste kunt doen met de rest van je make-up:

  • Roze blush kan voor een behoorlijke overkill zorgen. Ga liever voor een zachte bronzer als je je gezicht een gezonde kleur wil geven.
  • Je hoeft niet persé je oogschaduw te laten liggen. Goudtinten zijn namelijk neutraal genoeg om je look toch nét dat beetje extra’s te geven en is niet dusdanig heftig dat het de aandacht van je lippen overneemt.
  • Wel raden we je aan voorzichtig te zijn met je wimpers. Een te zware oogopslag kan er voor zorgen dat mensen denken dat je inderdaad als Barbie naar een verkleedfeestje gaat, in plaats van dat je alleen even haar lip aan het rocken bent. Hou het bij een enkel laagje en combineer het optioneel met een dunne cateye.
Reageer op artikel:
We love Barbie en zo maak je haar perfecte lip na
Sluiten