Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 19 sep 2016

We plaatsten een oproep voor een knuffelbuddy op Marktplaats en de reacties waren hartverwarmend

Als single heb je het dik voor mekaar. Picknicken met je vriendinnen in het park, eindeloos op terrassen zitten en met z'n allen naar het strand. Gewoon wanneer jij daar zin in hebt. Maar nu de herfst er aan komt, heb je toch steeds vaker behoefte aan een arm om je heen. En daarom gingen wij op zoek naar een knuffelbuddy.

Als single ben je heus niet eenzaam, maar af en toe iemand die je in je armen neemt, is zo gek nog niet. Geen seks, geen liefde of kriebels. Gewoon het veilige gevoel van in iemands armen liggen.

Tegenwoordig kun je alles online vinden, dus waarom geen knuffelbuddy? We plaatsten een oproepje op Marktplaats. Om iemand te vinden die ons warm kan houden en een flinke portie knuffels kan geven.

Onze advertentie

De reacties? Die waren verrassend lief.

Niemand was uit op seks

Je zou denken dat er flink wat schunnige reacties komen op een advertentie voor een knuffelbuddy. Knuffelen leidt namelijk al snel tot meer. Maar niets was minder waar. Niemand maakte seksuele toespelingen. De mensen die reageerden wilden gewoon een arm om ons heen slaan. Hoe lief is dat?

Sterker nog, in onderstaande reactie zie je dat de man die het waarschijnlijk moeilijk zou vinden om zich in te houden geen toespelingen deed en vriendelijke bedankte.

Sommige reacties waren toch een tikkie vreemd

Zo zei iemand: ‘Wat ik ook zo heerlijk vind is dat je tijdens het knuffelen fluistert.’ We wisten niet zo goed hoe we dat op moesten vatten.

Sommige mensen konden het niet geloven.

‘Is dit een grap of serieus?’. Iemand anders reageerde: ‘HAHAHAHAHAHAH BEN JE SERIEUS !!’. En iemand vroeg: ‘You serious?’ Tja, we boden dan ook wel de bijzonderste en leukste bijbaan óóit aan.

Maar de meeste reacties gaven ons vooral een warm gevoel van binnen

Misschien is het toch niet zo’n gek idee om een man te zoeken op Marktplaats in plaats van op Tinder. Nu nog kiezen wie het meest geschikt is om Beautify’s knuffelbuddy te zijn. Misschien kunnen we ze een dagje op proef laten komen?

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Verliefd! Deze 11 dingen deed je vroeger om indruk te maken op je crush

Reageer op artikel:
We plaatsten een oproep voor een knuffelbuddy op Marktplaats en de reacties waren hartverwarmend
Sluiten