We hebben een super leuke webshop ontdekt waar je alleen maar Instagram waardige outfits shopt

Aangezien je vandaag je salaris krijgt gestort kan dit artikel niet op een beter moment komen. De Beautify redactie heeft een super leuke webshop ontdekt van influencer Maria Kragmann. Dat betekent alleen maar toffe Instagram waardige lookjes. Maak snel kennis met M-kae.

M-kae is dus de shop van de Deense Maria en als je haar volgt op Instagram weet je dat ze er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Daarom is het een heel slimme zet van haar om al die prachtige items te verkopen in de webshop.

Shoppen bij M-kae

Dat ze een grote passie voor mode heeft zie je terug in de webshop M-kae. Letterlijk ieder item ziet er prachtig uit en we durven te wedden dat je zo vijf items in je mandje wil stoppen. Maar let op, je moet er snel bij zijn om de mooiste spulletjes in de wacht te slepen.

Daarnaast heeft ze niet onwijs veel items in de shop staan. Daarom keren we meerdere keren per week terug om te kijken of iets terug in stock is of dat ze iets nieuws heeft toegevoegd.

Onze favoriete items

Op het moment van publiceren is er best veel uitverkocht, maar toch willen we onze favoriete items met je delen. Zo raak je geïnspireerd voor leuke zomeroutfitjes.

M-kae

1. Austin knitted shorts €53,43

Hoe leuk is dit gebreide broekje voor de zomer? Door de roomwitte kleur maakt het ook nog eens iedere outfit onwijs chic. Combineer ‘m zoals hierboven met een mooie linnen blouse voor de ultieme vakantie vibes.

m-kae

2. Brazil maxi dress €73,51

We vinden alles aan deze jurk prachtig. De champagnekleur, de stof, de gedrapeerde halslijn… Ja, dit is hét zomerjurkje van 2019.

m-kae

3. Brazil top €46,73

Als je iets moois hebt gevonden wil je het natuurlijk in alle kleuren. Dit is de top versie van de lange jurk van hierboven. Deze prachtige gouden kleur is perfect voor de komende maanden.

m-kae

4. Cuba top €26,65

Draag deze witte off-shoulder top op praktisch alles en je ziet er fabuleus uit. Zodra je dit draagt krijg je onwijs veel complimenten, geloof ons.

Lees ook: Waarom elk meisje een designertas verdient en welke je dan koopt

Reageer op artikel:
We hebben een super leuke webshop ontdekt waar je alleen maar Instagram waardige outfits shopt
Sluiten