Emma Vloeimans
Emma Vloeimans | LinkedIn Life 13 april 2019

Wow! Deze website is dé uitkomst voor het vinden van goedkope vliegtickets

We houden allemaal van vakantie met vriendinnen, je lover of lekker met de familie. We houden minder van de grote bedragen die je vaak neerlegt voor een vliegticket. Daar hebben we nu gelukkig de oplossing voor: via deze website vind je alle goedkope vliegtickets op een rij.

De klopjacht op goedkope vliegtickets begint bij ons al vroeg in het jaar. Heb jij ook bij de eerste zonnestralen al de zomer in je bol én je vriendinnen opgetrommeld voor het plannen van een trip? Dan hebben wij de gouden tip waardoor je nooit meer teveel betaalt voor een vliegticket.

Goedkope vliegtickets

Een vakantie boeken is leuk, zeker wanneer je goedkope vliegtickets heb gescoord. Die goedkope vliegtickets vind je nu gemakkelijk op de website Great Escape.

Great Escape is perfect voor als je nog niet weet wat je vakantiebestemming wordt, maar je wel al weet wanneer je wilt vliegen. Kies de data en de stad waar je vandaan vliegt uit en Great Escape doet de rest van het werk.

Via de interactieve plattegrond klik je het continent aan waar je heen wilt. De website laat dan de goedkoopste tickets naar deze bestemmingen zien. Verder kan je een selectie maken op basis van populariteit en weersvoorspellingen.

Weinig budget?

Reis je op een klein budget? Ook die optie vink je gemakkelijk aan. Zo hoef je voortaan niet meer uren te spenderen aan het zoeken naar goedkope vliegtickets en heb je meer tijd voor (nog) leukere dingen.

Als je toch zelf een bestemming wilt kiezen, dan kan dat ook. Je typt dan niet een werelddeel, maar je precieze bestemming in.

Twijfel je over waar je heen wilt? Bekijk dan ook welke vakantiebestemming het beste bij je past op basis van je sterrenbeeld.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Wow! Deze website is dé uitkomst voor het vinden van goedkope vliegtickets
Sluiten